Duurzame Zadelhoesjes

Vorige Artikel 4 van 15 Volgende
€ 0,70 (exclusief 21% btw)

LET OP:
Bovenstaande prijs is gebaseerd op de hoogste staffel

Minimale bestelhoeveelheid
500 stuks

Duurzame Zadelhoesjes

Er zijn drie verschillende modellen beschikbaar, allemaal gemaakt van gerecycled PVC! Zie hieronder een beschrijving van alle drie de modellen. Het beste model voor u hangt af van het artwork, het budget, de gevraagde kleur en verpakking:

Zadelhoes Eco BUDGET:

Gemaakt van gerecycled PVC. Afmeting is 260 x 235 mm. We kunnen de zadelhoes Eco BUDGET vanaf 500 stuks helemaal over de bovenzijde en in kleur bedrukken. Verschillende kleuren zijn beschikbaar. De levertijd is ongeveer 2-3 weken met luchtvracht. Vanaf 5.000 stuks kunnen we ze ook over zee vervoeren, de prijs voor het transport is dan lager, maar de levertijd wel een stuk langer (8-10 weken). De zadelhoesjes worden in bulk verpakt (vanwege milieuredenen verpakken we deze niet meer in polybags). Het elastiekje blijft zichtbaar in dit model.

Zadelhoes Eco:

Gemaakt van gerecycled PVC. Grootte ongeveer 270 × 270 mm. We kunnen de zadelhoes Eco afdrukken vanaf 500 stuks helemaal over de bovenzijde en in kleur bedrukken. Verschillende kleuren zijn beschikbaar. De levertijd is ongeveer 2 - 3 weken met luchtvracht. Vanaf 5.000 stuks kunnen we ze ook over zee vervoeren, de prijs voor het transport is dan lager, maar de levertijd wel een stuk langer (8-10 weken). De zadelhoesjes worden in bulk verpakt (vanwege milieuredenen verpakken we deze niet meer in polybags). Elk zadelhoesje bevat een kartonnetje aan de binnenkant om te voorkomen dat het hoesje kreukt. De elastische band aan de onderkant is niet zichtbaar met dit model, het heeft een luxe afwerking.

Zadelhoes Eco One Piece Style:

Gemaakt van gerecycled PVC. Grootte is 400 x 400 mm. We kunnen de zadelhoes Eco One Piece Style afdrukken vanaf 500 stuks helemaal over de bovenzijde en in kleur bedrukken. Verschillende kleuren zijn beschikbaar. Wanneer u een zadelhoes nodig heeft in een speciale PMS-kleur die niet op voorraad is, is dit model de beste keuze voor u! We kunnen deze zadelhoesjes al vanaf 500 stuks in uw eigen PMS kleur laten maken. e levertijd is ongeveer 2-3 weken met luchtvracht. Vanaf 5.000 stuks kunnen we ze ook over zee vervoeren, de prijs voor het transport is dan lager, maar de levertijd wel een stuk langer (8-10 weken). De zadelhoesjes worden in bulk verpakt (vanwege milieuredenen verpakken we deze niet meer in polybags). Het elastiekje blijft zichtbaar in dit model.

Specificaties: 

* Verpakking: bulk van 500 stuks in een doos, 47 x 45 x 38 cm, 20 kg.
* Verpakking: bulk van 500 stuks met elk een cardboard aan de binnenkant, 50 x 50 x 60 cm, 35 kg.


Prijzen:

Prijs model Eco BUDGET inclusief 1 kleur bedrukking, gebasseerd op luchtvracht: 

500 stuks: € 1,50 per stuk 
1000 stuks: € 1,15 per stuk 
2500 stuks: € 1,00 per stuk
5000 stuks: € 0,85 per stuk
10000 stuks: € 0,80 per stuk
25000 stuks: € 0,70 per stuk

Instelkosten: € 105,00 per design

Prijs verschilt per model!

Nieuw: optioneel kunnen de zadelhoesjes rondom worden voorzien van een reflecterende band.

De uiteindelijke prijs wordt bepaald aan de hand van het aantal stuks, de bedrukking en de uitvoering. De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen per stuk, exclusief bedrukking, instelkosten en BTW.

Verzendkosten zijn afhankelijk van het te leveren aantal.

Offerte op maat:

Vraag vrijblijvend een persoonlijk offerte aan via info@ecogiving.nl of bel 06-28350736 voor meer informatie.


Aanleverspecificaties:
Wij ontvangen je logo of ontwerp graag als EPS, PDF of AI bestand, in de hoogste kwaliteit, zonder compressie, gevectoriseerd en met PMS kleuren.

Digitale drukproef:
Nadat de bestelling definitief is, ontvang je per e-mail de digitale drukproef. Na akkoord op de digitale proef wordt de order in productie genomen. Na dit moment kunnen er geen wijzigingen meer doorgevoerd worden.

Levertijd:
De gemiddelde levertijd op onze producten is circa 10 werkdagen nadat de digitale proef is goedgekeurd. Voor een exacte levertijd, kunt u contact met ons opnemen.

© 2016 - 2021 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel