Bij van zaadpapier of groeipapier

Artikel 4 van 15
€ 1,35 (exclusief btw)

LET OP:
Bovenstaande prijs is gebaseerd op de hoogste staffel

Minimale bestelhoeveelheid
250 stuks

Bij van zaadpapier of groeipapier

Wist je dat 1/3 van de bijenpopulatie verdwenen is? Deze belangrijke diertjes spelen een vitale rol in onze voedsel produktie. Dit is dus een belangrijke boodschap die er toe doet. Met deze bijenvorm als groeipapier breng je dit belangrijke nieuws over en lever je wilde bloemen die helpen bij het creëren van een goede leefomgeving voor de honingbijen.

Er is ruimte voor je logo en website url. Ook de plant instructies staan erop, zo dat iedereen weet wat hij moet doen en kan de bij zien groeien.

Groeipapier, ook wel zaadpapier genoemd, zijn velletjes papier met kleine verschillende zaadjes erin. Heel erg leuk om een bijzonder mailing mee te versturen, of je klanten te verassen met een leuke kaart. Het groeipapier zorgt er in ieder geval voor dat je een bloeiende herinnering achterlaat! 

Goed voor het mileu en plezier voor je klant !

Specificaties:

* Afmetingen: 7,62 x 12,70 cm
* Kleurige wilde bloemenplanten als: 
- Amandel roosje
- Rudbeckia
- Madeliefje
- Allyssum
- Silene 
- Leeuwenbek


Prijzen:

Prijs inclusief 1 kleur bedrukking.

250 stuks: € 1,70 per stuk
500 stuks: € 1,60 per stuk
1000 stuks: € 1,45 per stuk
2500 stuks: € 1,35 per stuk

Instelkosten: € 55,00 per kleur, per positie

De uiteindelijke prijs wordt bepaald aan de hand van het aantal stuks, de bedrukking en de uitvoering. De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen per stuk exclusief BTW. Verzendkosten zijn afhankelijk van het te leveren aantal.

Offerte op maat:

Vraag vrijblijvend een persoonlijk offerte aan via info@ecogiving.nl of bel 06-28350736 voor meer informatie.


Aanleverspecificaties:
Wij ontvangen je logo of ontwerp graag als EPS, PDF of AI bestand, in de hoogste kwaliteit, zonder compressie, gevectoriseerd en met PMS kleuren.

Digitale drukproef:
Nadat de bestelling definitief is, ontvang je per e-mail de digitale drukproef. Na akkoord op de digitale proef wordt de order in productie genomen. Na dit moment kunnen er geen wijzigingen meer doorgevoerd worden.

Levertijd:
De gemiddelde levertijd op onze producten is circa 10 werkdagen nadat de digitale proef is goedgekeurd. Voor een exacte levertijd, kunt u contact met ons opnemen.

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel