Bikeled USB

Vorige Artikel 6 van 15 Volgende
€ 4,35 (exclusief 21% btw)

LET OP:
Bovenstaande prijs is gebaseerd op de hoogste staffel

Minimale bestelhoeveelheid
100 stuks

Bikeled USB

Een nieuw en duurzaam product! De Bikeled USB. Dit fietslampje is heel makkelijk aan te brengen op de fiets en kan via de bijgeleverde USB kabel weer worden opgeladen. Het fietslampje blijft maar liefst 6 uur lang super fel schijnen, en daarna gewoon weer even opladen, handig! Aan het fietslampje zit een clip zodat hij ook gemakkelijk aan een kledingstuk kan worden opgehangen (denk aan joggers..). En...de Bikelid USB heeft zowel een rood als wit licht, en kan daardoor als voor- of achterlamp worden gebruikt. 

Specificaties:

* 4 verschillende licht functies
* Kan als voor en/of achterlamp
* Rechargeable


Prijs:

Prijs inclusief 1 kleur bedrukking:
100 stuks: € 5,80 per stuk
250 stuks: € 5,40 per stuk
500 stuks: € 5,10 per stuk
1000 stuks: € 4,85 per stuk
2500 stuks: € 4,35 per stuk

De uiteindelijke prijs wordt bepaald aan de hand van het aantal stuks, de bedrukking en de uitvoering. De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen per stuk exclusief BTW. Verzendkosten zijn afhankelijk van het te leveren aantal.

Instelkosten: € 105,00 per design per positie

Offerte op maat:

Vraag vrijblijvend een persoonlijk offerte aan via info@ecogiving.nl of bel 06-28350736 voor meer informatie.


Aanleverspecificaties:
Wij ontvangen je logo of ontwerp graag als EPS, PDF of AI bestand, in de hoogste kwaliteit, zonder compressie, gevectoriseerd en met PMS kleuren.

Digitale drukproef:
Nadat de bestelling definitief is, ontvang je per e-mail de digitale drukproef. Na akkoord op de digitale proef wordt de order in productie genomen. Na dit moment kunnen er geen wijzigingen meer doorgevoerd worden.

Levertijd:
De gemiddelde levertijd op onze producten is circa 10 werkdagen nadat de digitale proef is goedgekeurd. Voor een exacte levertijd, kunt u contact met ons opnemen.

© 2016 - 2021 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel