Pakket Appel(boom)taart

Vorige Artikel 6 van 6
€ 53,70

Kerstpakket Appel(boom)taart

Een jong boompje is niet zomaar een relatiegeschenk, maar staat symbool voor ontwikkeling en groei. Het boompje zélf versterkt de boodschap voor uw evenement of marketingcampagne. Elke boomsoort heeft een heel eigen karakter en symboliek. Samen met u selecteren wij een boompje dat perfect aansluit bij uw bedrijf en boodschap. Dit cadeaupakket is het ideale cadeau voor bakliefhebbers. Na een goede oogst kun je een heerlijke appeltaart bakken.

Specificaties: 

* Jong boompje van 60/80 cm in een pot
* Wordt verpakt in een milieuvriendelijke geschenkdoos
* Afmetingen geschenkdoos: 64,5 x 40 x 21
50 Cent aan de Naga Foundations JustDiggIt
* Cadeaupakket: 
- Appelboom
- Appeltaart mix
- Ovenhandschoenen
- Springvorm hart, rood
- Recepten boekje 'Taarten en Cakes' 


Prijzen:

De uiteindelijke prijs wordt bepaald aan de hand van het aantal stuks, de bedrukking en de uitvoering. De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen per stuk exclusief BTW. Verzendkosten zijn afhankelijk van het te leveren aantal.

Offerte op maat:

Vraag vrijblijvend een persoonlijk offerte aan via info@ecogiving.nl of bel 06-28350736 voor meer informatie.


Aanleverspecificaties:
Wij ontvangen je logo of ontwerp graag als EPS, PDF of AI bestand, in de hoogste kwaliteit, zonder compressie, gevectoriseerd en met PMS kleuren.

Digitale drukproef:
Nadat de bestelling definitief is, ontvang je per e-mail de digitale drukproef. Na akkoord op de digitale proef wordt de order in productie genomen. Na dit moment kunnen er geen wijzigingen meer doorgevoerd worden.

Levertijd:
De gemiddelde levertijd op onze producten is circa 10 werkdagen nadat de digitale proef is goedgekeurd. Voor een exacte levertijd, kunt u contact met ons opnemen.

© 2016 - 2021 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel