De Toffe TON !

Vorige Artikel 55 van 55
€ 63,50 (exclusief 21% btw)
Aantal

De Toffe TON:

Er was eens...een peer. Zijn naam was TON.

Iedereen vond hem tof! TON deelde graag kadootjes uit. Hij vond het heel belangrijk dat de kadootjes allemal eerlijk waren. Toffe Ton wilde namelijk dat arme mensen ook een kans kregen op een beter leven.

Nu heeft TON een paar kadootjes bij elkaar gestopt. Die zitten in deze "TON" De toffe TON!

Met de Toffe TON steunt u tevens stichting HopeMade!

Specificaties:

* Minimale afname: 60 stuks
* Inhoud:
- 1x De Toffe TON
- 2x Hoppa bier of 2x Hohoho bier
- 1x Heineken Oeganda glas
- 1x Klerepot (zonder plant)
- 1x fles rode wijn - Wine Christmas
- 1x fles Doe Maar WATer
- 1x Kerstborrelnoten
- 1x Beau-tea-ful light
- 1x fleece deken van gerecycled PET


Toffe TON:
de Toffe TON kan als hoogwaardig recycling materiaal worden afgevoerd bij het oud papier. Bovendien is de grondstof Kraftliner gemaakt van opnieuw geplante bomen, wat de Ton tot een CO2-neutraal product maakt.

Hoppa bier of Hohoho bier:
Een heerlijk speciaal bier, voor speciale mensen en speciale gelegenheden

Heineken Oeganda glas:
Een prachtig glas gemaakt van oude bierflesjes (in Oeganda geen statiegeld). Met dit project wordt werkgelegenheid gecreëerd, een heerlijk helder verhaal dus!

Klerepot:
Wat ons betreft kunnen jullie allemaal de klere(pot) krijgen! Hij is namelijk gemaakt ván oude kleren ín Indonesië, óp een plek waar werk en aandacht heel hard nodig zijn. Fantastisch product dus! Goed voor onze planeet en onze medemens.

Wine Christmas:
Bing Crosby hield erg van witte wijn en daarom schreef hij dit kerstnummer. Wij hebben geen voorkeur, daarom hebben we de tekst iets aangepast.

Doe maar WATer:
Bronwater voor mensen zonder uitgesproken mening die dorst hebben.

Kerstborrelnoten:
De kerstborrel! We kunnen er niet omheen in december. Met deze kerstborrel-noten wordt het nog gezelliger rond de statafels. Fijne kerst – borrel!

Beau-tea-ful light:
Een mooi canvas windlichtje met thee, gemaakt in Albanië om daar werkgelegenheid te creëren. Spread the light! Een pot met daarin verschillende smaken thee (en of ze smaken! We hebben natuurlijk wel de lekkerste geselecteerd).

RPET Fleece deken:
In deze tijd wordt er steeds meer gelet op de duurzaamheid van producten en of deze ook ecologisch verantwoord zijn. Dit plaid valt zeker onder die categorie en kenmerkt zich door het gebruik van gerecycled RPET materiaal. Ook bij de verpakking is er gelet op duurzaamheid door geen plastic te gebruiken. Opgerold heeft dit plaid een praktisch formaat, maar uitgevouwen is het nog steeds heerlijk ruim met een afmeting van 150 x 130 cm. Laat de winter maar komen!


Prijzen:

De uiteindelijke prijs wordt bepaald aan de hand van het aantal stuks, de bedrukking en de uitvoering. De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen per stuk exclusief BTW. Verzendkosten zijn afhankelijk van het te leveren aantal.

Offerte op maat:

Vraag vrijblijvend een persoonlijk offerte aan via info@ecogiving.nl of bel 06-28350736 voor meer informatie.


Aanleverspecificaties:
Wij ontvangen je logo of ontwerp graag als EPS, PDF of AI bestand, in de hoogste kwaliteit, zonder compressie, gevectoriseerd en met PMS kleuren.

Digitale drukproef:
Nadat de bestelling definitief is, ontvang je per e-mail de digitale drukproef. Na akkoord op de digitale proef wordt de order in productie genomen. Na dit moment kunnen er geen wijzigingen meer doorgevoerd worden.

Levertijd:
De gemiddelde levertijd op onze producten is circa 10 werkdagen nadat de digitale proef is goedgekeurd. Voor een exacte levertijd, kunt u contact met ons opnemen.

© 2016 - 2020 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel