Bamboe fruit

Artikel 1 van 19 Volgende
€ 60,00

Hip, stoer en gezellig pakket! 

Deze ogenschijnlijk eenvoudige drie planken hebben veel meer in hun mars. Door de zorgvuldig geplaatste inkepingen maak je er in een handomdraai een prachtige design fruitschaal van. Licht van gewicht en lekker plat, dus het past ook nog eens door de brievenbus.

Zoals veel van deze producten bestaat ook deze mooie fruitschaal uit bamboe. Bamboe is om meerdere redenen ontzettend duurzaam. Zo is het de snelst groeiende plant op aarde. Het type dat wij gebruiken heet Moso bamboe. Deze soort groeit onder optimale omstandigheden tot wel één meter per dag.

Daarnaast groeien er meerdere bamboe bomen uit één wortelstelsel. Door minstens vijf-jaar-oude bamboe te gebruiken voor productie blijft het wortelstelsel gezond en blijven er nieuwe bamboe bomen uit groeien.

Het belangrijkste is dat The Bamboovement geen bedreiging vormt voor de panda’s. De panda’s eten het liefst de blaadjes laag bij de grond. De blaadjes van Moso bamboe groeien te hoog voor ze.

soep.

Voor de food producten hebben we gekozen voor de Giving Natural lijn.

Toch iets aanpassen, toevoegen of schrappen aan dit pakket? Geen probleem! Bel of mail even, gaan we gelijk aan de slag.

Specificaties: 

Minimaal aantal stuks: 24 stuks. 
* Verpakt in feestelijke kerstdoos
* Groeikaartje (zaadpapier) formaat a5. 80 grs
* Inhoud pakket:
- Giving Natural - Augurkjes 

- Giving Natural - Pasta Saus
- Giving Natural - Tagliatelle
- Rode wijn
- Bamboovement fruitschaal


Prijzen:

Stuksprijs: € 60,00 exclusief BTW. 
​Verzendkosten zijn afhankelijk van het te leveren aantal.

Offerte op maat:
Vraag vrijblijvend een persoonlijk offerte aan via info@ecogiving.nl of bel 085 - 0044363 voor meer informatie.

Levertijd:
De gemiddelde levertijd op onze producten is circa 10 werkdagen. Voor een exacte levertijd, kunt u contact met ons opnemen.

© 2016 - 2021 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel