Vriendelijk voor de bijtjes

Artikelnummer: 90: 1028
Vorige Artikel 57 van 71 Volgende
€ 64,00

Bee Friendly en lekker tegelijk!

Voor de food producten hebben we gekozen voor de Bee Friendly-lijn.  Met deze duurzame en verantwoorde themalijn maak je een bewuste keuze. De vegan of vegetarische producten zijn goed voor jou én jouw omgeving. Daarnaast steun je de werkzaamheden van stichting The Pollinators die streeft naar een gezonde leefomgeving voor bestuivende diersoorten, zoals bijen en vlinders. Met de verrassende upcycle tips geef je een deel van de verpakkingen een tweede leven. Kortom, geniet van Kerst en geef gelijk een beetje terug aan de natuur.Met dit thema steunen we de stichting Trees for all. Trees for all plant bomen in Nederland en het buitenland en compenseert daarmee CO2-uitstoot. Van de totale opbrengst gaan we bomen aankomen en aanplanten.

Wie wil deze storagebox van Dutch Design niet? Met de Triptic print geniet je van de veelzijdige flora & fauna op het land. De rupsen ontpoppen zich tot mooie vlinders, de krekels tjirpen er vrolijk op los en de tropische bloemen staan het hele jaar door in bloei. Deze Storage box vrolijkt elk interieur meteen op! Dit design is van ontwerper Tord Boontje en is in samenwerking met het museum Naturalis tot stand gekomen.
De Dutch Design Storage Box is gemaakt van FSC gecertificeerd karton en wordt volledig in Nederland geproduceerd. De Storage Box is erg sterk en zeer gebruiksvriendelijk doordat de deksel aan de doos vast zit.

Krenkelaar is een frisse alcoholvrije drank en wordt gemaakt van Betuwse appels. Perfect van smaak, maar net niet mooi genoeg voor de supermarkt. Daar weten wij wel raad mee! We maken er lekkere appelciders van.

De kaars en het zeep is van Mooi door mij! Een mooier initiatief ga je bijna niet vinden. De producten van ‘Mooi door mij’ doen niet alleen hun naam eer aan. Naast mooi zijn, vertellen ze ook allemaal een verhaal. Het verhaal van de maker. Iemand met een (verstandelijke) beperking die, door het maken van de producten,  waardering krijgt voor zijn of haar werk. De maker, die daardoor groeit en vooral heel blij is.  

Uiteraard wordt dit pakket compleet gemaakt door een heerlijke reep van Tony's Chocolonely.

Toch iets aanpassen, toevoegen of schrappen aan dit pakket? Geen probleem! Bel of mail even, gaan we gelijk aan de slag.

Specificaties: 

Minimaal aantal stuks: 24 stuks. 
* Verpakt in feestelijke kerstdoos
* Groeikaartje (zaadpapier 80 grams) formaat A5
* Inhoud pakket:
- Bee Friendly - Bananenbroodmix
- Bee Friendly - Bloemzaden
- Bee Friendly - Groene thee

- Bee Friendly - Kaaskoekjes 
- Bee Friendly - Noten- en rozijnenmix 
- Bee Friendly - Rijs chips 
- Bee Friendly - Servetten
- Bee Friendly - Tapenade 
- Bee Friendly - Toast bio
- Bee Friendly - Chili chips 
- Mooi door Mij - Buitenkaars
- Mooi door Mij - Sterretjeszeep
- Dutch Design - Storage box - Triptic
- Krenkelaar - Appel-framboos (750 ml)
- Tony's Chocolonely - Reep groot 


Prijzen:

Stuksprijs: € 64,- exclusief BTW. 
​Verzendkosten zijn afhankelijk van het te leveren aantal.

Offerte op maat:
Vraag vrijblijvend een persoonlijk offerte aan via info@ecogiving.nl of bel 085 - 0044363 voor meer informatie.

Levertijd:
De gemiddelde levertijd op onze producten is circa 10 werkdagen. Voor een exacte levertijd, kunt u contact met ons opnemen.

© 2016 - 2022 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel