Navigatie

GreenGiftBox

GreenGiftBox is een eigentijds, online groen kerstcadeauconcept dat staat voor cadeaus met een verhaal. Al onze cadeaus zijn goed voor gever, ontvanger én maker.

Waarom GreenGiftBox?

Duurzaamheid is voor veel bedrijven en organisaties een belangrijk thema. Voor medewerkers is het kerstgeschenk een welkome blijk van waardering. Zij willen graag verrast worden, maar vinden het ook fijn om hun eigen keuze te kunnen maken.

Door deze elementen te combineren wil GreenGiftBox werkgevers en werknemers laten ervaren dat mooie en trendy cadeaus, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen heel goed samengaan.

Hoe werkt GreenGiftBox? 

Als werkgever heb je een budget voor het kerstgeschenk en wil je op een makkelijke manier ook aandacht geven aan duurzaamheid. Dit maken wij mogelijk.

Stap 1: Geef je kerstgeschenken budget aan ons door.

Stap 2: Op een door jou te bepalen dag ontvangen je medewerkers allemaal een GreenGiftBox. Een mooi boxje met daarin duurzame tips, een cadeautje en een persoonlijke inlogcode voor de GreenGiftBox webshop.

Stap 3: De medewerkers kiezen online hun duurzame geschenk uit en krijgen deze binnen 5 werkdagen thuis gestuurd.

Resultaat: Het kerstbudget heeft waardering gegeven aan je medewerkers en je hebt duurzaamheid doorgegeven. Al onze geschenken hebben namelijk een bijzonder maatschappelijk verhaal, zijn fair trade of je steunt er bijvoorbeeld een goed doel mee.
Kortom; goed voor gever, ontvanger en maker!

Ga naar www.greengiftbox.nl voor meer informatie of stuur een e-mail naar info@greengiftbox.nl

© 2016 - 2018 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel