Navigatie

Geef een orchidee in een mooie verpakking!

Wil je een relatie aan de andere kant van het land verrassen? Of is één van je medewerkers ziek en wil je graag een oppepper in de vorm van een bijzondere orchidee sturen? Geen probleem! Wij leveren en bezorgen de meest bijzondere orchideeën door heel Nederland en België.

Op onze webshop vind je een ruim assortiment aan orchideeën en sierpotten. Je kunt kiezen uit de meest bijzondere soorten, kleuren en vormen. Hierdoor kun je altijd naar eigen smaak en wens slagen. Regelmatig wordt ons assortiment vernieuwd en uitgebreid. Bovendien worden er tijdens feestdagen passende arrangementen aangeboden. Leuk voor jezelf, maar zeker ook als verrassing voor familie, vrienden en/of zakenrelaties!

Wij werken samen met Orchideeenkwekerij Ter Laak In 2011 opende Ter Laak Orchids een gloednieuwe Phalaenopsiskwekerij. Met 78.500 m2 opvallend groot, maar echt in het oogspringend is het duurzame karakter van het pand. De zonnepanelen op het buitenscherm zijn zeer innovatief en de schaalgrootte ervan is uniek in de glastuinbouw. Daarbij zorgen de volledig isolerende kasgevels, drie binnenschermen, warmte/koude bronnen, warmtepomp en WKK’s met een rookgasreiniger tot energiebesparing en dus CO2-reductie. Als laatste is een DaglichtKas van 4.000 m2 geplaatst waar heel energiezuinig geteeld wordt. Hier wordt zonne-energie opgevangen en de warmte die hierbij vrijkomt wordt gebruikt voor het verwarmen van de kassen op een later moment.De potplantenkwekerij is het toonbeeld van duurzaamheid. Bovendien is er ruimte voor de nieuwste teelttechnieken en kent de orchideeënkwekerij een verregaande automatiseringsgraad. Het past bij de diepgewortelde ambitie van de organisatie om altijd beter te worden. De nieuwe kwekerij is voor ons de sleutel naar een efficiëntere teelt van betere orchideeën.   
De orchideeën komen direct uit de kwekerij, waardoor onze orchideeën altijd gegarandeerd supervers zijn. Planten die vandaag nog in de kas staan, staan de volgende dag al bij jou in huis te pronken. Verser kan niet. Bekijk onze webshop en laat je inspireren

Je kunt kiezen uit de volgende momenten

Een collega bedanken omdat ze goed werk verricht heeft? Een collega feliciteren met zijn verjaardag? Een relatie of medewerker sterkte wensen met een verlies? Bijzondere momenten verdienen aandacht. Deel je trots vreugde of verdriet. Verras collega's of relaties met een orchidee in passende cadeauverpakking. Kies jouw moment en voeg een persoonlijke boodschap toe. Zo wordt jouw collega of relatie écht verrast!

Onze momenten:

  • Gefeliciteerd
  • Bedankt
  • Sterkte
  • Veel geluk met jullie zoon
  • Veel geluk met jullie dochter
  • Veel geluk in het nieuwe huis

 

© 2016 - 2017 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel