Dit zijn de populairste duurzame relatiegeschenken

Welke duurzame relatiegeschenken worden er het meest besteld op onze webshop? Deze vijf cadeautjes zijn niet alleen leuk om te geven, maar ze zorgen ook voor een betere wereld en zijn niet slecht voor het milieu!

Van kleding en tassen tot eten, planten en kantoorartikelen: onze webshop Ecogiving.nl heeft van alles in het assortiment! Toch kiezen onze klanten verreweg het vaakst voor onderstaande vijf duurzame relatiegeschenken. Welk cadeau is jouw favoriet?

 

Relatiegeschenk #1: Bloeipotlood

Ons bloeipotlood is favoriet! Het is dan ook een heel leuk cadeautje, als je het ons vraagt. Bij een bloeipotlood hoef je na gebruik het stompje niet weg te gooien. Je zet het in een bloempot met aarde, geeft het water en zal niet veel later een bloem verwelkomen. Je kunt ook kiezen voor verse kruiden of zelfs groente. De bloeipotloden worden op duurzame wijze met de hand gemaakt en zijn niet schadelijk voor mens en dier. Optioneel kun je je bloeipotlood ook laten graferen.

Kosten: vanaf 50 stuks €2,50 per stuk.

Bestel het bloeipotlood hier.

 

Relatiegeschenk #2: Biodegradable pennen en andere eco pennen

Jep, ook een pen kan een duurzaam relatiegeschenk zijn. Veel pennen zijn gemaakt van plastic en andere milieuvervuilende stoffen. Onze biodegradeble pen is geproduceerd van gerecyclede flessen en schrijft heerlijk! Of een biologisch afbreekbare pen. Niet voor niets zijn deze pennen het op één na populairste duurzame cadeau! Beschikbaar is verschillende vrolijke kleurtjes.

Kosten: al vanaf € 0,28

Bestel de eco pennen hier.
 

 

Relatiegeschenk #3: Bedrukt fruit

Ja dat lees je goed! Op onze webshop kun je bedrukt fruit bestellen. We verkopen voornamelijk appels waar je je logo op kunt laten drukken, maar ook bananen, peren en ander fruit. Uiteraard eetbaar en niet schadelijk voor mens en planeet. Een gezond én leuk cadeautje! Eet smakelijk!
Kosten: va. € 100 stuks € 1,22 incl. 1 kleur bedrukking

Bestel het bedrukte fruit hier.

 


 


Relatiegeschenk #4: Eco bamboe beker

Drinken jouw medewerkers veel koffie en thee? Dan is deze bamboebeker een ideaal cadeau! Deze hervulbare beker bespaart niet alleen talloze plastic – of papieren – bekertjes, maar is ook helemaal duurzaam gemaakt van natuurlijke geteelde, biologische bamboe. Geschikt voor de vaatwasser en te bestellen en vijf kleuren, eventueel met jouw logo.

Kosten: vanaf 50 stuks - € 3,25 euro per stuk.

Bestel de bamboe beker hier.

 

 

Relatiegeschenk #5: Eco notitieboekje

 

Zo simpel kan het zijn: een notitieboekje van gerecycled karton is een duurzaam én praktisch cadeau. Deze notitieboekjes hebben A4-formaat en bevatten 70 bladzijdes gerecycled papier. Ook wordt er standaard een eveneens gerecyclede balpen meegeleverd. De notitieboekjes zijn beschikbaar in verschillende kleuren.
Kosten: vanaf 100 stuks € 3,95 per stuk.

Bestel het eco notitieboekje hier.


Voor welk cadeau kies jij?

Deze blog is geschreven door Jolanda Koedood, eigenaar van Ecogiving.nl. Ecogiving.nl is een webshop voor groene en duurzame relatiegeschenken. Kijk voor duurzame kerstpakketten op haar andere webshop GreenGiftBox.nl.

 

© 2016 - 2021 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel