Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

Biologisch kerstpakket

Hart voor de natuur met een biologisch kerstpakket

Wij zetten ons in voor de natuur en dat kun jij nu ook doen, geef je werknemers of klanten een biologisch kerstpakket cadeau. Bij ons kun je een biologisch kerstpakket kopen in verschillende thema’s. De thema’s zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is en zijn al voor een zeer betaalbaar tarief bij ons verkrijgbaar. Je kunt via onze website een biologisch kerstpakket bestellen en we verzenden deze gewoon rechtstreeks naar je huis. Het pakket kun je volgen met een track and trace code zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten. Transparantie is voor ons belangrijk, dat zijn we voor onze klanten en voor de natuur. 

Wat een biologisch kerstpakket bij ons inhoudt

Een biologisch product houdt in dat er rekening gehouden is met het dierenwelzijn en het milieu als het gaat om gezondheid, eerlijkheid, verantwoordelijkheid en ecologie. Een kerstpakket bij ons zit vol met deze fijne producten. Een biologisch product is pas biologisch als het ook een keurmerk bevat. Voorbeelden van keurmerken waar we mee werken zijn Max Havelaar, Demeter en Bio-Siegel. Je kunt verschillende producten in een biologisch kerstpakket van ons verwachten. Zo kun je denken aan non-food producten maar ook diverse oliën.

Een biologisch kerstpakket bij ons bestellen

Je kunt makkelijk en snel een kerstpakket bij ons bestellen via de website. Vooraf kun je een vrijblijvende offerte bij ons opvragen en je kunt achteraf op factuurbasis betalen. Je kunt al bestellen vanaf één kerstpakket. We voorzien elk pakket van leuk inpakpapier en een mooie lint zodat het niet alleen een cadeautje binnenin is maar ook van buiten. We kunnen het pakket bij jou leveren of bij degene waarvoor het kerstpakket bestemd is. Leuk om iemand op die manier te verrassen met een hele duidelijke boodschap.

 


 

 

 

 

© 2016 - 2021 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel