Rackpack Wine Light

Artikelnummer: 123/005
Vorige Artikel 11 van 17 Volgende
€ 18,15 (exclusief btw)

Rackpack Wine Light

Een fles wijn geven of krijgen valt altijd goed in de smaak. Vooral wanneer deze in een mooi kistje verpakt is. Echter, wordt het kistje vaak overbodig zodra de fles uit de verpakking wordt gehaald. De ontwerpers van RACKPACK hebben hier iets op bedacht en kwamen met het idee om het kistje een tweede leven te geven. 

Deze RACKPACK wijnkist is dan ook meer dan alleen een stijlvolle cadeauverpakking. De Wine Light kan, door deze open te klappen, gebruikt worden als een tafellamp. Hoe leuk! De wijnkist wordt inclusief kabel en aansluiting geleverd, zodat je direct voor een fijne sfeer kunt zorgen. Geef vanaf nu een fles wijn in de Wine Light van RACKPACK en je cadeau zal zeker gewaardeerd worden.

Specificaties:

* Afmetingen: 40 x 11 x 11 cm 
* Gewicht: 700 gr
* Lamp is niet inbegrepen 

Bedrukking:

* Techniek: gravering 
* Drukformaat: 10 x 7 cm 


Prijzen:

Prijs inclusief bedrukking (Gravering):

10 stuks: € 21,50 per stuk
20 stuks: € 21,40 per stuk
50 stuks: € 20,15 per stuk
100 stuks: € 19,40 per stuk
250 stuks: € 18,45 per stuk
500 stuks: € 18,15 per stuk

Instelkosten: € 115,00 per design

Optioneel: kan geleverd worden met een extra fles wijn. Bij vargen hiervoor kunt uw terecht bij info@ecogiving.nl

De uiteindelijke prijs wordt bepaald aan de hand van het aantal stuks, de bedrukking en de uitvoering. De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen per stuk exclusief BTW. Verzendkosten zijn afhankelijk van het te leveren aantal.

Offerte op maat:

Vraag vrijblijvend een persoonlijk offerte aan via info@ecogiving.nl of bel 06-28350736 voor meer informatie.


Aanleverspecificaties:
Wij ontvangen je logo of ontwerp graag als EPS, PDF of AI bestand, in de hoogste kwaliteit, zonder compressie, gevectoriseerd en met PMS kleuren.

Digitale drukproef:
Nadat de bestelling definitief is, ontvang je per e-mail de digitale drukproef. Na akkoord op de digitale proef wordt de order in productie genomen. Na dit moment kunnen er geen wijzigingen meer doorgevoerd worden.

Levertijd:
De gemiddelde levertijd op onze producten is circa 10 werkdagen nadat de digitale proef is goedgekeurd. Voor een exacte levertijd, kunt u contact met ons opnemen.

 

© 2016 - 2022 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel