Navigatie

Eco Giving Blog

Naast de mooiste eco relatie- en kerstgeschenken helpen wij je ook graag bij het maken van een duurzame keuze. Graag inspireren we jouw om net even te kiezen voor een groener alternatief en je bewust te maken van alle bijzondere eco opties die er zijn in de grote wereld van de relatiegeschenken.

 


Dit zijn de populairste duurzame relatiegeschenken

Welke duurzame relatiegeschenken worden er het meest besteld op onze webshop? Deze vijf cadeautjes zijn niet alleen leuk om te geven, maar ze zorgen ook voor een betere wereld en zijn niet slecht voor het milieu! Van kleding en tassen tot eten, planten en kantoorartikelen: onze webshop Ecogiving.nl heeft van alles in het assortiment! Toch kiezen onze klanten verreweg het vaakst voor onderstaande vijf duurzame relatiegeschenken. Welk cadeau is jouw favoriet?

Lees meer...

 


Vier tips voor het perfecte kerstpakket

Lijkt kerst ver weg? Ja! En toch is het alweer bijna tijd om je kerstpakket samen te stellen. Zeker de grote bedrijven stellen nu de commissies samen die zich gaan buigen over het eindejaarsgeschenk! Waarom nu al? Nu is er nog volop keus in geschenken èn tijd om de ‘personal touch’ te realiseren. En of je nu bij een groot of klein bedrijf werkt, wij geven je vier tips voor het perfecte kerstcadeau. 

Lees meer...


8.000 liter water voor het maken van een T-shirt? Het kan echt anders!

Onze missie is om het bedrijfsleven groener te maken daarom vertellen we jou graag waar je op kunt letten bij het uitzoeken van eerlijke bedrijfskleding.

Lees meer...


Hoe relatiegeschenken kunnen bijdragen aan een betere wereld

De wereld van de relatiegeschenken heeft geen goed imago. Relatiegeschenken zijn vaak gemaakt van goedkoop plastic en vervuilen de wereld. Dat is ook zo, maar ook op het gebied van de relatiegeschenken verandert er in korte tijd veel goeds.

Lees meer...


 

© 2016 - 2018 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel