Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

MVO relatiegeschenken

3 tips om te kiezen voor een MVO relatiegeschenk of MVO kerstpakket

Het krijgen van een relatiegeschenk of kerstpakket is vaak leuk om te krijgen, maar ook erg leuk om te geven. Daarbij kun je als organisatie ook laten zien dat je meer dingen belangrijk vindt dan alleen maar winst maken. Toch hangt er soms nog een stoffig image om een MVO relatiegschenk of MVO kerstpakket heen.

Hierbij ontvang je 5 tips om tot een leuk en hip MVO relatiegeschenk of MVO kerstpakket te komen.

1. relatiegeschenk of kerstpakket dat MVO is geproduceerd

Geschenken met een verhaal doen het altijd goed. Je geeft of ontvangt een mooi MVO geschenk, waarbij je een stichting ondersteunt of die worden gemaakt door een Sociale werkplaats. Met kerst kun je kiezen uit diverse (h)eerlijke MVO kerstpakketten die gemaakt zijn van biologische producten van Smaakt of Leev, Tony Chocolonely’s en verpakt zijn in mooie geschenkverpakking, zoals bv het krukje van Dutch Design.

2. Een mooi geschenk of pakket waar je iets sociaals mee kan doen.

Er bestaan diverse mogelijkheden om een MVO relatiegeschenk of MVO pakket te geven of te krijgen. Je kunt kiezen uit geschenken waar een goed doel aan gekoppeld is of bv kiezen voor een MVO geschenk zoals bloemenzaadjes van Honey Highway die de bermen aan de wegen bijvriendelijk maken en bovendien mooi laten bloeien.

3. een relatiegeschenk of kerstpakket met een verhaal

Er zijn veel MVO relatiegeschenken of MVO kerstpakketten met een eigen verhaal, zoals bv de Paperbag van Tiny Miracles of de Waka Waka lamp. Deze geschenken worden MVO geproduceerd en dragen bij aan een betere wereld.

 

 


 

 

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel