Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

Duurzame give-aways

Klein budget, grote impact.
Bent u opzoek naar duurzame give-aways? Een klein geschenk, met een grote impact. Dat is een duurzame give away in een notendop. Als bedrijf is het lastig om reclame te maken enerzijds, maar anderzijds toch bij te dragen aan het milieu. Al snel eindigt het zoeken van een give away tussen de plastic pennen en pepermuntjes in plastic zakjes. Niet zo duurzaam dus.

Originele duurzame giveaway

Bij Eco Giving kunt u pennen bestellen gemaakt van bamboe of gerecyclede petflessen. Ideaal voor degene die van traditionele duurzame give-aways houden. Maar wilt u graag iets anders weg geven? Denk eens aan bedrukt fruit! Een opvallende en vooral hele gezonde duurzame give away. Van appels tot banen en van rode peper tot een kiwi met uw logo. U kunt het zo gek niet bedenken of er kan een logo op gedrukt worden. Voor de bedrijven met een zonnig karakter kunt u denken aan een bamboe zonnebril. Of, helemaal van nu, de virtual reality bril gemaakt van duurzaam karton.

Een logo om op te eten

Op een beurs of tijdens een congres is het heerlijk om wat te kunnen snoepen tussendoor. Naast het bedrukt fruit kunt u bij Eco Giving ook terecht voor een iets minder gezonde maar wel duurzame giveaway. Denk aan een biologische droprol, verpakt per stuk of in een zakje. Biologische pepermunt met uw logo er op. Of toch wel de favoriete duurzame give away van dit moment; de Tony’s Chocolonely chocolade reep met een eigen banderol. De lekkerste eerlijke chocolade van dit moment.

Eco Giving helpt u graag met het vinden van uw perfecte duurzame give-aways. Bekijk alles op www.ecogiving.nl

 

 


 

 

 

 

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel