Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

Eco relatiegeschenken

Relatiegeschenken met een eco tintje
Heeft u bedrijf eco en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan? Dan is een eco relatiegeschenk het uitgelezen moment om uw duurzame onderneming te onderstrepen. Eco relatiegeschenken komen in alle vormen en maten. U kunt ze dan ook in zetten voor ieder denkbaar moment. Van een beurs of congres tot een Chinese partner die overkomt naar Nederland.

Eco relatiegeschenk tip #1: Eco paraplu’s

Vooral in Nederland is een eco paraplu geen overbodige luxe. Hij kan je al snel redden van een flinke onverwachte stortbui. Met uw logo bedrukt op de paraplu, of zelf helemaal op maat in uw kleuren gemaakt zorgt de paraplu voor wat extra gratis reclame voor uw bedrijf of merk. Dat maakt onze eco paraplus dan ook tot bruikbare ecologische relatiegeschenken. En waarom zijn dit dan ecologische relatiegeschenken? Omdat de paraplu bijvoorbeeld gemaakt is van gerecyclede PET flessen en een handvat gemaakt van bamboe. Dat is dus eigenlijk dubbel duurzaam.

Eco relatiegeschenk tip #2: Eco notitieboek

Notitieboekjes zijn erg handig om alle aantekeningen bij elkaar te houden en tegenwoordig zijn ze ook erg populair geworden. Wat de notitieboekjes van Eco Giving nog mooier maken is het duurzame materiaal. De handige notitieboekjes zijn bijvoorbeeld gemaakt van gerecycled papier of kurk. Deze eco relatiegeschenken zijn praktisch en kunnen heel mooi bedrukt worden met uw logo. Zo is de kans groot dat uw klant iedere dag even herinnerd wordt aan uw bedrijf en uw duurzaamheid.

Bent u benieuwd naar welke eco relatiegeschenken Eco Giving u nog meer te bieden heeft? Bekijk dan het gehele aanbod op www.ecogiving.nl.

 


 

 

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel