Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

Groene give-aways

Nu bedoelen we hier niet de kleur groen. Maar groene give-aways voor bedrijven die van natuurlijk groen houden, bloeiende cadeautjes die een indruk achterlaten.

Groen schrijven

Een klassieke give away is de pen. Daarom kan de pen ook niet uitblijven als een groene give away.
Bij Eco Giving vindt u pennen gemaakt van gerecycled papier, pennen die biologisch afbreek zijn en zelfs balpennen gemaakt van gerecycled afval. Als kers op de taart hebben wij ook de bloei potloden. Het uiteinde van het potloodje steek je in de grond nadat het potlood bijna helemaal op is. Met wat water en liefde zullen uit het potloodje de mooiste bloemen komen groeien! Als dat geen ultieme groene give away is, dan weten wij het ook niet meer.

Zelf tuinieren

Tuinieren, groente kweken en bloemen platen is erg hot. Wat dus ook als originele groene give away kan dienen zijn de Bag to Nature Zaai-het-Zelf setjes. Deze zijn gemakkelijk we te geven en door het kleine formaat passen ze zelfs door de brievenbus. Met de Bag to Nature kan er zelf thuis groenten en kruiden gekweekt worden. Voor een bloeiende relatie, deze groene give-aways.

Groene give away specialist

Bent u opzoek naar een give away die net iets anders is? Groene give-aways zijn de specialiteit van Eco Giving. Van groeipapier tot aan bloeiende potloden. Wij denken graag met u mee of samen tot de perfecte groene give away te komen. Bekijk www.ecogiving.nl om het gehele aanbod aan duurzame geschenken en groene give-aways te bekijken.

 

 


 

 

 

 

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel