Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

Bamboe drinkbeker

Bamboe drinkbeker met siliconen grip

Overweeg je een drinkbeker bamboe te bestellen als relatiegeschenk? Bij Eco Giving vind je diverse modellen. Heel geschikt is misschien de eco bamboe koffie beker. Deze is gemaakt van natuurlijk geteelde, biologische bamboe. De beker heeft een mooie en duurzame uitstraling. Dat is tenslotte ook net wat de klanten van tegenwoordig wensen. Het is mooi als je daar door middel van een relatiegeschenk bij aansluit. Deze beker is helemaal vrij van schadelijke kunststoffen. Beter voor het milieu en beter voor de gezondheid. Heb je nog een vraag over het bamboe drinkbeker kopen? Neem dan gerust even contact met ons op.

Aantallen drinkbeker bamboe

Wordt de bamboe drinkbeker het volgende relatiegeschenk dat je bestelt? Weet je al hoeveel bekers bamboe je nodig hebt? 50 Stuks is het minimale aantal dat besteld dient te worden. Heb je een duidelijke voorkeur voor de kleur? De bekers zijn verkrijgbaar in blauw, rood, groen, grijs of oranje. Belangrijk om te weten is dat deze bekers 100% biologisch afbreekbaar zijn. Mochten je relaties hem toch niet meer gebruiken, dan is dat iets minder problematisch. Wil je graag weten wat de kosten zijn? We maken desgewenst een nauwkeurige offerte voor je gereed. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren. In de eerste plaats uiteraard het aantal bekers dat je van bamboe bestelt. Daarnaast ook de bedrukking en de uitvoering die je wenst. De verzendkosten worden tenslotte berekend aan de hand van het aantal bekers dat je bestelt.

Neem eventueel contact op over bamboe drinkbeker kopen

Het zou kunnen dat je nog vragen hebt over bamboe drinkbeker kopen. Wacht dan met bestellen, want het is jammer als je uiteindelijk niet tevreden bent. Een persoonlijke offerte kun je aanvragen via de mail. Wil je graag iemand spreken en persoonlijk de vraag stellen, dan mag je ook altijd even bellen. Ons nummer vind je op de website. De levertijd is ongeveer 10 dagen. Is het voor jou belangrijk om de exacte afleverdatum te weten, neem dan gewoon even contact met ons op.

 

 


 

 

 

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel