Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

Duurzame tassen

Je zoekt duurzame tassen? Kijk bij Eco Giving

Natuurlijk is het belangrijk om af en toe een geschenk uit te delen aan je relaties. Zo onderhoud je de contacten en krijg je soms ook nieuwe klanten. Het is echter jammer als het gaat om geschenken die snel worden weggegooid. Steeds meer bedrijven kiezen voor duurzame give-aways. Wil je om deze reden duurzame tassen kopen?

Duurzaam geproduceerde tassen van bamboe

Als je duurzame tassen wilt uitdelen, dan is een tas van bamboe een uitstekend idee. Uiteraard dient bamboe als voedsel voor de pandabeer. Maar dat is niet het enige. Bamboe kan zeer goed worden toegepast bij het maken van diverse producten. Ook het maken van tassen is heel goed mogelijk. De vezels van bamboe zijn zo fijn dat er ook zeer zachte stof van kan worden gemaakt. Als je een tas van bamboe hebt, lijkt het zeer veel op een katoenen tas.

Duurzame tassen kopen bij Eco Giving

Kijk voor duurzame tassen op onze website. Je leest hier alle informatie die je nodig hebt. Wil je weten wat de afmetingen van de duurzaam geproduceerde tassen zijn? Je vindt het op de site. Ben je benieuwd naar de prijs van de tassen? Ook dat staat duidelijk vermeld. Wil je liever van te voren een prijsopgave, dan is dat ook zeker mogelijk. Je kunt ons altijd even bellen. Ook contact opnemen door middel van het sturen van een e-mail is mogelijk. Een prijsopgave is uiteraard geheel vrijblijvend. Je zit dan bij ons nog helemaal nergens aan vast.

 


 

 

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel