Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

Duurzaam kerstpakket

Duurzaam kerstpakket, eerlijkheid duurt het langst

Een duurzaam kerstpakket hoeft niet altijd duur te zijn. Bij het samenstellen van een kerstpakket die duurzaam is, hebben we rekening gehouden met people, planet en profit. We hebben alleen producten gekozen die geproduceerd zijn onder goede omstandigheden en het milieu niet hebben aangetast. Uiteraard kiezen we alleen voor producten van echt mooie kwaliteit. We bieden kerstpakketten in allerlei prijsklassen zodat er voor ieder wat wils is. Een duurzaam kerstpakket kopen kan via onze website.

Eerste hulp bij het vinden van een duurzaam kerstpakket

Het kan soms wat lastig zijn om het juiste pakket te kiezen omdat er zoveel keuze is. Het kan ook zo zijn dat je net niet helemaal het pakket vindt wat goed bij je past. Wij helpen je hier graag bij. Neem contact met ons op dan stellen we samen een perfect duurzaam kerstpakket op. Op deze manier heb jij hét 2020 kerstpakket wat staat voor eerlijk, verantwoord en duurzaamheid. Je laat een relatie of een werknemer op een verantwoorde manier van de producten genieten.

Net iets anders als gewoon eten en drinken

Eten en drinken in je kerstpakket kan heel leuk zijn, maar er is zoveel meer mogelijk. Juist als je als bedrijf duurzaamheid hoog in het vaandel hebt staan, is er geen mooier moment om met de kerst hier nog extra op in te spelen. Naast dat het voor het milieu beter is, is het ook beter voor je relaties en werknemers, waar je op termijn ook op een duurzame manier van wilt genieten. Wij zien het als een echte win-win situatie en de perfecte manier om als bedrijf naar buiten te treden. Mocht je het nog persoonlijker willen maken, bestaat er bij ons ook de optie om een logo of een tekst op het pakket te drukken.

 


 

 

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel