Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

Eco tas

Op een attente manier, met een eco tas, je maatschappelijke verantwoordelijkheid tonen

Bij ons kun je als geen ander terecht voor de perfecte eco tas. De tassen binnen onze collectie zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Hierbij kun je denken aan ZeroTree papier tassen, biologisch afbreekbare tassen, jute en katoen. ZeroTree staat bekend omdat er geen gebruik wordt gemaakt van bomen, maar wel wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke grondstoffen zoals bananenbladeren, katoenresten uit de jeans industrie, stro of gras. Dit wordt dan vervaardigd tot papier. Een tas die eco is, is ideaal voor organisaties waar maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid hoog op de ladder staat van de kernwaarden. Een eco tas kun je kopen via onze website, in verschillende kleuren, formaten en voor verschillende doeleinden.

De eco tas, een breed pallet

Wij bieden een breed scala aan eco tassen, we hebben namelijk gerecyclede materialen nieuw leven ingeblazen. Zo zijn er bijvoorbeeld pet flessen ingezameld, die zijn omgesmolten tot synthetische garen. Laat op deze manier je relaties en klanten weten waar je als bedrijf voor staat. Dit alles doe je op een laagdrempelige manier en ze kunnen er jarenlang plezier van hebben. Zelf de dikte en het design varieert in onze webshop. Ga voor een natuurlijk gekleurde look zodat je ook de uitstraling meegeeft die de tas verdient. Een jute tas heeft relatief weinig nodig. 

Een eco tas is erg handig

Een tas is altijd handig, we vervoeren als Nederlands gedurende de dag een hele hoop spullen zonder dat we het eigenlijk door hebben. Je hebt al snel een portemonnee nodig of gaat even een boodschap doen buiten de deur. Ideaal als jij je relaties of werknemers dan hebt voorzien in een handigheid gedurende een dagelijkse behoefte. Zo zorg je ervoor dat je altijd in het hoofd blijft van je klanten. 

 


 

 

 

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel