Tassen.png


Eco tas

Op een attente manier, met een eco tas, je maatschappelijke verantwoordelijkheid tonen

Bij ons kun je als geen ander terecht voor de perfecte eco tas. De tassen binnen onze collectie zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Hierbij kun je denken aan ZeroTree papier tassen, biologisch afbreekbare tassen, jute en katoen. ZeroTree staat bekend omdat er geen gebruik wordt gemaakt van bomen, maar wel wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke grondstoffen zoals bananenbladeren, katoenresten uit de jeans industrie, stro of gras. Dit wordt dan vervaardigd tot papier. Een tas die eco is, is ideaal voor organisaties waar maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid hoog op de ladder staat van de kernwaarden. Een eco tas kun je kopen via onze website, in verschillende kleuren, formaten en voor verschillende doeleinden.

De eco tas, een breed pallet

Wij bieden een breed scala aan eco tassen, we hebben namelijk gerecyclede materialen nieuw leven ingeblazen. Zo zijn er bijvoorbeeld pet flessen ingezameld, die zijn omgesmolten tot synthetische garen. Laat op deze manier je relaties en klanten weten waar je als bedrijf voor staat. Dit alles doe je op een laagdrempelige manier en ze kunnen er jarenlang plezier van hebben. Zelf de dikte en het design varieert in onze webshop. Ga voor een natuurlijk gekleurde look zodat je ook de uitstraling meegeeft die de tas verdient. Een jute tas heeft relatief weinig nodig. 

Een eco tas is erg handig

Een tas is altijd handig, we vervoeren als Nederlands gedurende de dag een hele hoop spullen zonder dat we het eigenlijk door hebben. Je hebt al snel een portemonnee nodig of gaat even een boodschap doen buiten de deur. Ideaal als jij je relaties of werknemers dan hebt voorzien in een handigheid gedurende een dagelijkse behoefte. Zo zorg je ervoor dat je altijd in het hoofd blijft van je klanten. 


 

Tassen.png


Duurzame geschenken

Een duurzaam geschenk heeft vele betekenissen en omschrijvingen. Want wat zijn dat nou eigenlijk duurzame geschenken? Dat leggen wij u graag uit. Veel bedrijven zijn namelijk steeds meer bezig met duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en hun aandeel in deze wereld. Wij van Eco Giving helpen u daar graag een handje mee met onder andere duurzame geschenken.

Wat is een duurzaam geschenk?

Volgens de Van Dale betekent duurzaam drie dingen. Te weten; lang durend, weinig aan slijtage of bederf onderhevig en het milieu weinig belastend. Dat is een duidelijke basis. Voor de duurzame geschenken die bij Eco Giving verkrijgbaar zijn gaan we graag nog iets dieper.
Want iets wat lang mee gaat, maar onder vervuilde omstandigheden gemaakt is, noemen wij liever geen duurzaam geschenk.
Wat dan wel? Een geschenk dat lang mee gaat, maar ook bijvoorbeeld fair trade geproduceerd is, gemaakt van gerecycled materiaal of verder bloeit als plantje na gebruik.

Wat voor duurzame geschenken heeft Eco Giving?

Bij Eco Giving kunt u terecht voor relatiegeschenken, kerstgeschenken, tapas, kunst, drink items, tassen, textiel en giveaways. Kortom van duurzame pennen tot jassen gemaakt van 100% gerecycled katoen. Een duurzaam geschenk is dus ook heel breed. En dat is fijn voor u als duurzame ondernemer, want zo is er altijd wel een mooi geschenk dat uw duurzame boodschap onderstreept. Of een kleiner geschenk dat dan weer uitermate geschikt is voor tijdens een beurs, event of congres. De keuze is aan u en de mogelijkheden in duurzame geschenken is eindeloos. Bekijk het volledige aanbod op www.ecogiving.nl.


 

© 2016 - 2020 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel