Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

Duurzame bekers

Duurzame bekers als relatiegeschenk

Duurzame give-aways hebben de toekomst. Heb je binnenkort relatiegeschenken nodig? Lijkt het je mooi om een duurzame beker te geven? Dit is een klein geschenk, maar zal absoluut worden gewaardeerd. Soms kan het een dilemma zijn om een relatiegeschenk te bedenken. Aan de ene kant wil je niets liever dan reclame maken voor je bedrijf. Naamsbekendheid is tenslotte belangrijk. Nieuwe klanten zijn altijd welkom. Maar aan de andere kant voelt het misschien ook niet goed om geschenken aan te bieden die door mensen worden weggegooid. Duurzame give-aways zijn daarom de oplossing. Zeker als je dan kiest voor een product als een beker, dan weet je dat deze in de meeste gevallen ook zeker gebruikt gaat worden. Mooie duurzaam geproduceerde bekers vind je op de site van Eco Giving. Er is een ruime keus. De duurzame bekers kopen, gaat heel eenvoudig. Je kunt ze gewoon online bestellen.

Duurzaam geproduceerde bekers uit respect voor het milieu

De kans is groot dat je relaties het je in dank afnemen als je duurzame bekers kiest als relatiegeschenk. Een mok, een waterfles of een koffiebeker zijn altijd handig in gebruik. Daarnaast zien klanten ook dat jullie bedrijf oog en respect heeft voor het milieu. Uiteraard is het mogelijk om je naam en/of logo op de beker af te laten drukken. Natuurlijk is, naast het milieu, ook je eigen bedrijf of vereniging belangrijk.

Online duurzame bekers kopen

Kijk eens op de site welke duurzame bekers er zoal verkrijgbaar zijn. Je hebt meestal veel keus wat betreft model en kleur. Je ziet ook meteen op de site hoeveel bekers je minimaal moet bestellen. Heb je vragen of wil je graag dat we een offerte voor je maken, laat dat dan weten. We staan graag voor je klaar. Voor duurzaam geproduceerde bekers ben je bij ons aan het juiste adres.

 

 


 

 

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel