Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

Milieuvriendelijke waterfles

Laat je niet flessen met een milieuvriendelijke waterfles

Ken je dat gevoel dat je op een hele warme zomerdag op zoek bent naar water en dat je in plaats van een milieuvriendelijke waterfles toch snel even in de supermarkt een flesje water koopt? Als het warm is wil je water bij de hand hebben, toch kan het zijn dat je je waterfles, die milieuvriendelijk is in alle haast bent vergeten. Wij zetten nog een keer de voordelen van een milieuvriendelijke waterfles op een rij waardoor we zeker weten dat je je milieuvriendelijke waterfles nooit meer zult vergeten. 

Wat een milieuvriendelijke waterfles kan opleveren

Je eigen kraanwater tappen in je eigen fles is tot 500 keer goedkoper dan een wegwerpflesje kopen bij een van de strandtenten of supermarkten. In één dag wordt er ongeveer 7 miljoen kilo aan plastic flesjes gekocht. Moet je nagaan wat dat voor afval kan opleveren. Daarnaast is het kraanwater in Nederland veel gezonder dan dat je het drinkt uit een flesje. Het kraanwater in Nederland is minder milieubelastend. Naast deze voordelen is het slim om een milieuvriendelijke waterfles te kopen omdat het lang mee gaat en het makkelijk schoon te maken is. Via een app die je kunt downloaden op je telefoon kun je diverse tappunten in Nederland vinden waar jij je waterfles, die milieuvriendelijk is, makkelijk kunt vullen. 

De final touch

Milieuvriendelijke waterflessen lenen zich er goed voor om zich te laten bedrukken. Zet je fles overal neer en geef je bedrijf een boost met jouw logo erop. Naast de gewone milieuvriendelijke waterflessen hebben we ook flessen met een infuser. In de infuser doe je vers fruit zodat je water een extra smaakje krijgt. Neem een kijkje op onze website om te zien wat voor flessen we nog meer hebben, we gebruiken namelijk verschillende materialen.

 


 

 

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel