Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

Duurzame drinkbeker

Wil je een duurzame drinkbeker aanschaffen?

Met een duurzaam geproduceerde drinkbeker help je het milieu enorm. Drinkbekers van slechte kwaliteit gaan soms snel kapot. Iedere keer weer moet je dan een andere beker of waterfles kopen. Ook mokken vallen nogal eens op de grond en moeten dan vervangen worden. Duurzame drinkbekers als relatiegeschenk zijn daarom veel beter. Jij wilt ook een duurzame drinkbeker kopen? Gaat het om een mok of wil je liever een waterfles? De laatste zijn heel handig voor de kinderen om mee te nemen naar school. Je relaties zullen je hiervoor zeker dankbaar zijn. Er zijn verschillende soorten. Je hebt bijvoorbeeld de Dopper. Deze is er in verschillende kleuren, zodat het leuk is voor zowel jongens als meisjes om eruit te drinken. 5 Jaar geleden is deze drinkfles ontstaan. Dit had alles te maken met onvrede en frustratie over de plastic soep. We kunnen toch niet zoveel vissen dood laten gaan? Het is heel goed als mensen water drinken, maar vaak gebruikt men PET-flesjes. Iedere keer weer een nieuw flesje. Hoe slecht is dat voor het milieu. Daarom kwam het idee om duurzaam geproduceerde drinkbekers op de markt te brengen.

Veel keus in duurzaam geproduceerde drinkbeker

Je kunt inderdaad de Dopper bestellen, maar er zijn meer mogelijkheden. Ook de waterfles Bogo Bottle is duurzaam. Handig is trouwens dat deze drinkbeker ook in de vaatwasser kan. Heel mooi aan deze flessen is dat er bij elke verkochte fles ook een fles naar een kind in Afrika gaat. Ook als je graag onderweg koffie drinkt, is het best lastig welke duurzame drinkbekers je hiervoor kunt gebruiken. Heel mooi is dan de koffiemok die is gemaakt van bioplastic. Je kunt hem gewoon in de vaatwasser reinigen, dus hij is steeds weer te gebruiken. Superhandig is het deksel dat erop zit. Zo drink je koffie onderweg en je hoeft geen gebruik te maken van wegwerpplastic. Een ideaal geschenk voor je klanten en relaties.

Waar kun je duurzame drinkbeker kopen?

Wil jij ook een duurzame drinkbeker aanschaffen als give-away? Op de site van Eco Giving vind je een heel breed assortiment. De meeste bekers zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Of je nu een drinkbeker zoekt voor thuis, voor op het werk of voor onderweg, je vindt ze hier allemaal. Omdat het om cadeaus en relatiegeschenken gaat, is het nodig om een minimaal aantal bekers te bestellen. Zo heb je niet alleen zelf een duurzame beker, maar ook je relaties dragen hun steentje bij aan een beter milieu.

 

 


 

 

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel