Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

Fairtrade cadeaus

Bij een fairtrade cadeau denkt u misschien al snel aan de handgemaakte wereldwinkel geschenken van vroeger. Niet heel mooi, wel erg verantwoord. Maar die tijd is gelukkig voorbij. Bij Eco Giving vindt u een prachtig assortiment met fairtrade cadeaus waar zelfs een wijnliefhebber of design fanaat zijn hart sneller van gaat kloppen. U hoeft dus nooit meer verlegen te zitten om een duurzaam geschenk voor uw beste klanten en belangrijkste relaties. Wij helpen u graag verder.

Fairtrade cadeau tip #1: Wijnen

Een klassiek relatiegeschenk, en bijna altijd goed, is de fles wijn. Naast biologische wijnen zijn er ook veel kwalitatief goede wijnen die als een mooi fairtrade cadeau kunnen worden gegeven. De wijnboeren die voor een fair trade keurmerk in aanmerking komen moeten voldoen aan strenge kwalitatieve richtlijnen. Hierdoor zijn de wijnen bijna allemaal ook geheel biologisch en van een hoge kwaliteit. De wijnen zijn gemaakt met respect voor mens en natuur, met in de basis altijd de kwaliteit en smaak van de wijn.

Fairtrade cadeau tip #2: Design

Voor een wat groter budget en een liefde voor design zijn er ook prachtige fairtrade cadeaus. Piet Hein Eek heeft speciaal voor de verjaardag van Fair Trade Original een lijn producten ontworpen. Prachtige vazen en bijzondere manden zijn de basis van deze collectie. De manden zijn gemaakt door Vietnamese houtbewerkers van palmhout en een echte eye catcher voor in het interieur. Een fairtrade cadeau die uw relatie ook echt zal waarderen.

Fairtrade cadeau tip #3: Bloemen

Bloemen passen bij vele gelegenheden. Van een felicitatie tot aan het wensen van een beterschap. De bloemen die Eco Giving voor u kan verzorgen behoren ook tot de fairtrade cadeaus. De bloemen waar wij mee werken hanteren het Fair Flowers, Fair Plants keurmerk. Hierdoor verzeker je van bloemen die fair zijn gekweekt en goed zijn voor het milieu en het personeel van de kweker.

 


 

 

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel