Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

Bamboe pen

Bamboe pen als duurzaam geschenk

Pennen worden zeer vaak gebruikt als relatiegeschenk. Dit is niet vreemd, want vrijwel alle mensen gebruiken dagelijks een pen. Dit is dan ook een uitstekende manier om meer naamsbekendheid te krijgen. Een pen van bamboe is daarnaast ook nog een duurzaam cadeau. Bamboe is voor pennen een ideale grondstof. Het zorgt voor stevigheid en dat is prettig bij een gebruiksvoorwerp zoals een pen. De pen bamboe is eenvoudig te bestellen bij Eco Giving.

Waarom is pen bamboe duurzaam?

Je overweegt om deze bamboe pen te kopen? Je vraagt je nog af waarom deze pennen van bamboe zo duurzaam zijn? Dit heeft alles te maken met de groeiwijze van bamboe. Het is namelijk zeer snel groeiend en kan daardoor vaker worden geoogst. Een bamboe pen kopen is daarom een uitstekende en duurzame keus. Daarnaast is bamboe voor 100% biologisch afbreekbaar. Met een bamboe pen onderhoud je dus op een ecologisch verantwoorde manier je relaties. Indien je dit wenst, kunnen de pennen ook gegraveerd worden. Geef gerust je verlangens aan. Het is ook mogelijk om geheel vrijblijvend een prijsopgave aan te vragen.

Bamboe pen kopen en laten bedrukken

Er zijn verschillende opties bij de bamboe pen. Je kunt zelf de kleur aangeven, je kunt kiezen voor graveren, maar het is ook mogelijk om de bamboe pennen te laten bedrukken.  Het is hierbij helemaal aan jou op welke plaats je hem wilt laten bedrukken. Rechts of links van de clip? Bovenop de clip of het liefst helemaal rondom? Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je deze bamboe pen kopen? Jouw relaties zijn je ongetwijfeld dankbaar voor dit geschenk met een bijzonder luxe uitstraling.

 

 


 

 

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel