Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

Milieuvriendelijke relatiegeschenken

Milieuvriendelijke relatiegeschenken met een dubbele boodschap

Milieuvriendelijke relatiegeschenken zijn de perfecte middelen om te laten zien dat je om je relaties geeft. Je draagt ze een warm hart toe en laat meteen ook zien dat je maatschappelijk verantwoord bezig bent. Steeds meer bedrijven gaan mee in het maatschappelijk verantwoord ondernemen en uiten dit binnen hun diverse marketingactiviteiten. Echter is er niks zo aantrekkelijk voor het creëren van naamsbekendheid als milieuvriendelijke relatiegeschenken. De relatiegeschenken zorgen voor een groot bereik.

Milieuvriendelijke relatiegeschenken nog beter maken

Relatiegeschenken die milieuvriendelijk zijn, worden vaak gemaakt van gerecyclede materialen. Het ziet er uit als trendy en moderne artikelen die naast dat ze praktisch zijn ook heel goed zijn voor het milieu. Als je het laat bedrukken met een tekst of een logo maak je milieuvriendelijke relatiegeschenken nog wat persoonlijker. Zeg nou zelf wie zou dat nou niet waarderen. Milieuvriendelijke relatiegeschenken zijn direct bij ons online te bestellen. We hebben filters toegevoegd aan onze website zodat jij een relatiegeschenk vindt wat precies bij jou en je onderneming past. Als je het product in je mandje hebt geplaatst, kun je aangeven in welke kleur het product mag, hoeveel stuks je wilt en wat de opdruk moet zijn. Vooraf kun je als dit nodig is, een drukproef bij ons aanvragen. Je weet op deze manier wat je van ons kunt verwachten en komt nooit voor verrassingen te staan.

Divers aanbod aan leuke gadgets

Milieuvriendelijke relatiegeschenken zijn bij ons heel divers. Ga je voor een tas van textiel, voor een notitieboekje wat gemaakt is van kurk, douchetimers, bureauklokjes of ga je voor duurzame houten pennen? Je kunt het zo gek niet bedenken en we hebben het, op een verantwoorde en eerlijke manier gemaakt. Zoek het geschikte cadeau uit wat iets zegt over de band die je hebt met een relatie.

 


 

 

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel