Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

Fairtrade tas

Eerlijker en groener met de fairtrade tas

Het is steeds meer een trend om duurzame en eco-vriendelijke relatiegeschenken te geven, zo is de fairtrade tas ook heel populair. Wij combineren zelfs Fairtrade met duurzaam eco katoen. Wij vinden het belangrijk dat de werkomstandigheden waarin deze tassen worden gemaakt goed zijn en we werken dan ook met een partner uit India die volledig gecertificeerd is door keurmerken en ook zorgt voor deze goede omstandigheden voor het personeel. We weten op deze manier zeker dat de fairtrade tas ook echt een verantwoorde keuze is. 

Een gecertificeerde fairtrade tas

Wij verkopen alleen een fairtrade tas als deze ook fairtrade gecertificeerd zijn. Doordat het gecertificeerd is weten we welk katoen er wordt verhandelt en kunnen we de standaarden waarborgen. Fairtrade tassen zijn van organisch katoen en zijn volledig groen, eerlijk en duurzaam. De tas die fairtrade is krijgt een label met daarop het logo, hierdoor is het duidelijk dat het een fairtrade tas is. Naast dat het dus een verantwoorde tas is, kun je hier ook extra attentiewaarde door krijgen als bedrijf omdat je bijdraagt aan een beter milieu. We kunnen de tas naar keuze natuurlijk ook nog bedrukken met een tekst of logo. 

Een duidelijk statement

Een fairtrade tas kopen mag dan misschien wel iets duurder zijn dan een normale tas van normaal katoen, maar het verhaal daarachter is waar je aan bijdraagt. Als je als bedrijf deze tas koopt zorg je naast werkgelegenheid ook voor de ontwikkeling van dorpen en families en krijgen de makers van de tassen een eerlijk inkomen. Daarnaast doorbreek je hiermee ook kinderarbeid. Wil je graag een deze tas van organisch katoen op maat laten maken? Geen probleem, ook dat kunnen we voor je regelen. Het design, de kleur en het label kunnen naar wens worden gemaakt. 

 


 

 

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel