Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

Fairtrade relatiegeschenk

Aan de slag met Fairtrade relatiegeschenken en pakketten
Wilt u graag op een opvallende en goede manier reclame maken voor uw bedrijf of producten. Overweeg dan eens een fairtrade relatiegeschenk en fairtrade kerstpakket.
EcoGiving biedt een groot assortiment aan. U kunt ze inzetten op beurzen, klantendagen, bedrijfsevenementen of events of geven aan de medewerkers  op special dagen zoals met de kerst of tijdens de zomer.

Zijn fairtrade relatiegeschenken of fairtrade kerstpakketten duurder dan andere relatiegeschenken?
Fairtrade relatiegeschenken hoeven niet duurder te zijn. Bij Fairtrade komt de mens op de eerste plaats dus zijn loonkosten bij fairtrade producten een belangrijke factor, waar niet op bezuinigd mag worden om de prijs van het product te verlagen. Hoe meer organisaties fairtrade relatiegeschenken inkopen, hoe goedkoper fairtrade geschenken worden. De vraag is wat de organisatie wil communiceren met het relatiegschenk; de laagste prijs of duurzaamheid?

Pak de kans om vooraan te lopen met het geven van een fairtrade relatiegeschenk of pakket
Je kunt als bedrijf of organisatie een directe bijdrage leveren aan de locale economie door producten te kopen van de boer of stimulering van het onderwijs in ontwikkelingslanden voor kinderen. Door een fairtrade relatiegschenk of kerstpakket te geven, geef je ook het bedrijf een kans om zich te onderscheiden bij de klant en de werknemers als koploper in duurzaamheid. Je kunt denken aan promotionele kleding van biologisch katoen, jute of katoenen tassen , bamboe usb sticks of producten gemaakt van gerecyclede materialen. Maar ook aan producten die op zonne-energie lopen of gemaakt zijn van CO2 neutrale materialen.

 

 


 

 

 

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel