Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

Duurzame geschenken

Een duurzaam geschenk heeft vele betekenissen en omschrijvingen. Want wat zijn dat nou eigenlijk duurzame geschenken? Dat leggen wij u graag uit. Veel bedrijven zijn namelijk steeds meer bezig met duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en hun aandeel in deze wereld. Wij van Eco Giving helpen u daar graag een handje mee met onder andere duurzame geschenken.

Wat is een duurzaam geschenk?

Volgens de Van Dale betekent duurzaam drie dingen. Te weten; lang durend, weinig aan slijtage of bederf onderhevig en het milieu weinig belastend. Dat is een duidelijke basis. Voor de duurzame geschenken die bij Eco Giving verkrijgbaar zijn gaan we graag nog iets dieper.
Want iets wat lang mee gaat, maar onder vervuilde omstandigheden gemaakt is, noemen wij liever geen duurzaam geschenk.
Wat dan wel? Een geschenk dat lang mee gaat, maar ook bijvoorbeeld fair trade geproduceerd is, gemaakt van gerecycled materiaal of verder bloeit als plantje na gebruik.

Wat voor duurzame geschenken heeft Eco Giving?

Bij Eco Giving kunt u terecht voor relatiegeschenken, kerstgeschenken, tapas, kunst, drink items, tassen, textiel en giveaways. Kortom van duurzame pennen tot jassen gemaakt van 100% gerecycled katoen. Een duurzaam geschenk is dus ook heel breed. En dat is fijn voor u als duurzame ondernemer, want zo is er altijd wel een mooi geschenk dat uw duurzame boodschap onderstreept. Of een kleiner geschenk dat dan weer uitermate geschikt is voor tijdens een beurs, event of congres. De keuze is aan u en de mogelijkheden in duurzame geschenken is eindeloos. Bekijk het volledige aanbod op www.ecogiving.nl.

 


 

 

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel