Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

Gerecyclede tas

Een gerecyclede tas met een verhaal

Elke tas binnen ons assortiment heeft een eerlijk verhaal, een tas die gerecycled is kan er nog steeds prachtig uitzien. Vaak worden deze tassen gemaakt van ecoleer of gerecyclede materialen zoals autoband of vrachtwagenzeil. We hebben deze tassen omdat we mensen die het niet makkelijk hebben op deze wereld graag willen steunen. We geven de mensen een eerlijke kans in derde wereldlanden of in Europa en je ontvangt een mooi design met een voldaan gevoel. Elke tas heeft zijn eigen ontwerp, je wilt met je tas gezien worden maar je hebt ook respect voor mens en milieu. Wij zorgen voor de rest, een goede prijs en kwaliteitsverhouding. 

Een gerecyclede tas voor verschillende situaties

Het is fijn als een gerecyclede tas aansluit bij de behoeftes die je dagelijks hebt. Je kunt denken aan een boodschappentas als je boodschappen gaat doen, een handtas als je even naar de stad moet en zo heb je nog meer diverse handelingen waarvoor het handig is om een tas te hebben. De tassen die je bij ons kunt vinden via de website, zijn gemaakt van natuurlijke en gerecyclede materialen. Een aantal van deze materialen zijn de binnenband van een vrachtwagen, vrachtwagenzeil, semi-ecoleer, handgeweven katoen, treklipjes van blikjes of een oude leren jas. Naast dat je tas die gerecycled is er geweldig uitziet, is het ook nog eens origineel. 

Een tas bij ons bestellen

Je kunt een gerecyclede tas kopen via onze website. We hebben het makkelijk voor je gemaakt doordat je kunt filteren op materialen, kleuren, voor welke gelegenheid je de tassen wilt kopen en je kunt filteren op prijs. Zo komt de perfecte gerecyclede tas voor jou uit de bus en kun je intens genieten van deze tas waarbij je ook nog een warm hart toedraagt aan het milieu.

 


 

 

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel