Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

Eco waterfles

Een eco waterfles, meer dan alleen een leuke gadget

Steeds meer mensen ontdekken dat een eco waterfles een verstandige keuze is. Deze waterfles is populair en trendy. Dit komt doordat deze herbruikbare eco waterfles een duurzamer alternatief is dan de pet fles. We gaan hiermee de plastic soep tegen die ontstaat in oceanen over de hele wereld. In een land als Nederland zou de waterfles die eco is eigenlijk de standaard moeten worden vinden wij. Het water wat uit onze kranen komt is namelijk gezond en goed gezuiverd. Het voldoet aan de strenge eisen die ervoor gesteld zijn. Een eco waterfles is herbruikbaar, je kunt de hele dag genieten.

Een eco waterfles in Europese landen

Wij vinden dat het een eco waterfles meer is dan een hype, het is namelijk een lifestyle. We merken dat deze waterfles vooral populair is in Europese landen. Dat is natuurlijk niet zo gek, want Europese landen zijn vaak voorzien van veiling drinkwater uit de kraan. Het is het goedkoopste drankje wat er bestaat en je kunt in Nederland op diverse punten in het land je eco waterfles vullen. De waterfles van Dopper gaat nog iets verder, want hiermee proberen we ook bewust worden te creëren omtrent het plastic afval. Met elke aankoop zorgen we ervoor dat drinkwater steeds meer toegankelijk wordt voor mensen over de hele wereld. Van elke bestelling die er bij ons wordt gedaan, gaat er een deel van de opbrengsten naar Simavi drinkwaterprojecten.

Enthousiast en klaar voor de bestelling?

Ben jij net zo enthousiast geworden als wij zijn over deze waterfles? Schroom dan niet om een eco waterfles te kopen bij ons. We kunnen alle flessen voorzien van een logo en je ontvangt voordat het gedrukt wordt eerst een gratis digitale drukproef, zodat jij akkoord kunt geven.

 


 

 

 

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel