Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

Duurzame rugzak

Een duurzame rugzak als relatiegeschenk

Duurzame producten hebben de toekomst. Steeds meer mensen maken zich zorgen om verspilling. Aandacht voor het milieu is hip, maar ook belangrijk. Ook bij het geven van relatiegeschenken is het een trend om te kiezen voor duurzame producten. Bij Eco Giving vind je voor elk wat wils. De geschenken zijn gemaakt van bijvoorbeeld gerecyclede materialen of van bamboe. Wil je een geschenk voor je relaties waar ze echt in het leven van alle dag iets aan hebben, dan is een duurzame rugzak een uitstekende keus.

Veel keus in duurzaam geproduceerde rugzak

Aan welke relaties wil je het geschenk geven? Gaat het om een jonger of wat oudere doelgroep? Een rugzak kan eigenlijk altijd wel. Kinderen nemen hem mee naar school of naar de sportclub. Volwassenen vinden een rugzak prettig tijdens bijvoorbeeld de vakantie of een dagje uit. Gelukkig is er dan ook veel keus als je een duurzame rugzak wilt kopen. Het is maar net wie de ontvangers zijn. Een hele mooie duurzame rugzak is bijvoorbeeld de Rag-bag Tamil Nadu. Er is zelfs een apart compartiment voor een laptop. Deze backpack heeft verschillende zakken. Aan de binnenkant zit een apart gedeelte voor een tablet of laptop. Wil je echt een duurzame rugzak kopen, dan is dit een perfecte keus. Hij is gemaakt van gerecyclede grote theezakken. Naast duurzaamheid heeft dit nog andere voordelen. De rugzak is enorm sterk en waterafstotend. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar. Elke rugtas heeft weer een andere print. Dit is afhankelijk van de theezakken die gebruikt zijn.

Snel en eenvoudig een duurzame rugzak kopen

Een duurzaam geproduceerde rugzak is, zoals al gezegd, de Ragbag. Alle modellen zijn aan de ene kant modieus, maar aan de andere kant ook helemaal eerlijk. Ze zijn stuk voor stuk vervaardigd op verschillende plekken in India. Naast gerecyclede theezakken worden er ook plastic zakjes hergebruikt. Ook gerecycled katoen behoort tot de mogelijkheden. Wil je deze rugzak of een andere bestellen? Kijk dan op de website voor de mogelijkheden. Meestal is er een minimaal aantal producten verplicht bij het bestellen. Je kunt gewoon via de site de bestelling doen. Uiteraard mag je ook altijd even contact met ons opnemen.

 

 


 

 

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel