Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

Bamboe bekers

Mooie bamboe bekers als relatiegeschenk

Wil je graag bamboe bekers kopen als give-away? Kijk dan eens rond op onze website. We hebben een heel aantal bekers van bamboe in ons assortiment. Wat denk je bijvoorbeeld van de bamboe isoleerbeker? Een ideaal relatiegeschenk. De beker heeft een prachtige uitstraling. Het is voor je relaties geweldig om zo’n beker op hun bureau of tafel te hebben staan. Daarnaast zijn deze bekers van bamboe ook heel praktisch in gebruik. Deze RVS dubbelwandige bekers houden de koffie, de thee of de chocomel een hele lange tijd op de goede temperatuur. Je kunt duidelijk zien dat de buitenkant is gemaakt van bamboe. Naast het feit dat dit duurzaam is, is deze buitenkant ook gewoon mooi om te zien.

Bekers bamboe verpakt in gerecycled karton

Heb je veel bamboe bekers nodig? Het ligt er natuurlijk aan wanneer en waar je ze uit wilt delen. Kijk op de site hoeveel bekers je minimaal dient te bestellen. Bij vragen kun je ook altijd even contact met ons opnemen. Het is mooi als mensen kiezen voor duurzame producten. Bij de bekers van bamboe is niet alleen het artikel zelf, maar ook de verpakking duurzaam. Als je deze bekers bestelt, dan worden ze stuk voor stuk geleverd in een prachtige geschenkverpakking. Deze is vervaardigd van gerecycled karton.

Bamboe bekers kopen speciaal bedoeld voor koffie

Er wordt heel wat koffie gedronken in Nederland. Ook onderweg gaat er heel wat van dit warme vocht naar binnen. Jammer genoeg wordt de koffie vaak ingeschonken in plastic verpakkingen. Als de beker leeg is, gaat hij zo de vuilnisbak in. Een duurzame koffiemok of beker is daarom een zeer goed alternatief. De bamboe bekers met deksel die je vindt op de website van Eco Giving zijn ideaal. Deze ecologische bamboe koffie bekers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is bijzonder praktisch dat er op iedere beker een deksel zit. Ze zijn zo goed af te sluiten zodat je niet bang hoeft te zijn dat je er snel mee knoeit. Ook blijft de temperatuur redelijk goed behouden. Deze duurzame bekers met siliconen grip zijn gemaakt van natuurlijk geteelde, biologische bamboe. Er zijn in het geheel geen schadelijke kunststoffen gebruikt. De beker kan heel vaak gebruikt worden en is daarom bijzonder duurzaam. Je kunt hem gewoon schoon maken in de vaatwasmachine.

 

 


 

 

 

 

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel