Verras de theeliefhebber met een thee proeverij pakket

Zoek je een origineel cadeau voor iemand, waar je van weet dat hij of zij graag thee drinkt? Dan doe je er goed aan om een thee proeverij pakket cadeau te doen. In een thee proeverij pakket zijn meerdere theesoorten aanwezig, zodat de ontvanger kan genieten van verschillende smaken. Er zijn vele soorten thee, dus er zal vast wel eens een thee zijn die nog niet is geproefd. Met een thee proeverij pakket geef je ook een gezond cadeau. Thee is namelijk altijd gezond om te drinken en veelal een weldaad voor het lichaam. Je wenst de ontvanger met een thee proeverij een goede gezondheid toe.

Welk soort thee cadeaupakket kiezen?

Bij EcoGiving is het mogelijk een een thee cadeaupakket uit te kiezen en naar de ontvanger te laten sturen. Wij hebben hiervoor verschillende thee cadeaupakketten samengesteld. Houdt de theeliefhebber ook van chocolade? Dan kun je niet onder de Tony´s Chocolonely & Theeproeverij uit. Dit is een mooie en luxe uitziende glazen tube met Loco Choco thee, tezamen met een reep Tony´s Chocolonely chocolade. Of schenk het mooi uitvoerde biologisch thee geschenkpakket. Hiermee krijgt de ontvanger twee soorten thee uit Japan, waarbij de thee is verpakt in luxe glazen potjes. Mag het wel wat groter? Je kunt ook een bamboe theedoos bij ons bestellen, met 20 of 40 theezakjes. De prachtige bamboe theedoos is eco-vriendelijk en altijd te hergebruiken.

Een theepakket kopen bij EcoGiving

Bij EcoGiving ben je aan het juiste adres als je graag een duurzaam cadeau wilt geven. Bij het uitkiezen van je cadeau hoef je je daar in ieder geval geen zorgen over te maken. Het cadeau zelf, maar ook de verpakking, is altijd biologisch afbreekbaar. Wil je een theepakket kopen bij ons? Dan kan dit ook in meerdere aantallen, als je bijvoorbeeld je zakelijke relaties wilt verrassen. Het is mogelijk om een kaart met een persoonlijke boodschap bij te sluiten en onze bamboe theedozen zijn te bedrukken met het logo van je bedrijf.

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel