DUURZAME MEMOBOEKJES

Duurzame memo boekjes zijn boekjes die gemaakt zijn met milieuvriendelijke materialen. Hierdoor zijn ze beter voor het milieu dan conventionele memo boekjes. Dit komt doordat ze gemaakt zijn van recyclingpapier of gerecyclede materialen, of van natuurlijke materialen zoals bamboe of hout. Wij zijn er zelf enorm fan van en gebruiken ze zelf continu.

Duurzame memo boekjes zijn ook vaak biologisch afbreekbaar, wat betekent dat ze na gebruik niet schadelijk zijn voor het milieu en niet blijvend achterblijven in landfills. Bovendien zijn ze vaak gemaakt zonder giftige chemicaliën, zoals chloor, en zijn ze vrij van andere schadelijke stoffen.

In tegenstelling tot traditionele memo boekjes, zijn duurzame memo boekjes meestal steviger en langer meegaand, wat betekent dat ze langer meegaan en meer waar voor je geld bieden. Bovendien zijn ze vaak ontworpen met een unieke look en feel, en zijn ze verkrijgbaar in verschillende groottes en kleuren. Bij EcoGing helpen we je graag met de zoektocht een passen boekje,. Alle boekjes zijn te bedrukken. Bel gerust voor wat advies: 085 - 00 44 363

 

Sorteer op
© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel