Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

Duurzame drinkfles

Een duurzame drinkfles, het perfecte cadeau

Wil je net als wij een positieve bijdrage leveren aan het milieu door het gebruiken van een duurzame drinkfles? Wil je samen met ons een einde maken aan de plastic soep die er bestaat? Via onze webshop kun je een duurzame drinkfles kopen, de drinkfles is perfect als relatiegeschenk. Je kunt de duurzame drinkfles namelijk ook eenvoudig laten bedrukken. Dit kan bij ons vanaf dertig stuks. Nadat de bedrukking goedgekeurd is, neemt het ongeveer 10 werkdagen in beslag. De fles kan makkelijk nagevuld en hergebruikt worden en is eenvoudig mee te nemen als je gaat sporten, reizen, picknicken, naar het strand of naar je werk gaat. 

Het materiaal van een duurzame drinkfles

Waterflessen die maar eenmalig gebruikt worden, worden single-use flessen genoemd. Wij gaan dit tegen en zorgen ervoor dat je je duurzame drinkfles keer op keer weer kunt gebruiken. Een van onze favorieten als het gaat om de duurzame drinkfles, is de fles die van kunststof gemaakt is. Het bestaat naast kunststof uit acrylonitril-butadieen-styreen en polypropyleen. De fles is vrij van bisfenol A en bevat geen schadelijke stoffen.

Diversiteit

In onze webshop kun je diverse flessen vinden met verschillende afmetingen. We hebben gekozen voor de afmetingen 500 ml en 750 ml. We hebben flessen waar een fruit infuser bij zit. Dat wil zeggen dat je in een koker fruit kunt doen en de smaken van het fruit terugkomen in je drinken, zonder dat je de grote stukken fruit drinkt. Daarnaast hebben we andere soorten van een drinkfles die duurzaam is. Zo hebben we ook flessen met een grote opening, een kleine opening, een tussenstuk en een dop erop. Zo heb je onderdelen die los van elkaar ook gebruikt kunnen worden. De flessen zijn naast kunststof ook te verkrijgen in roestvast staal en glas.

 


 

 

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel