Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

Eco kerstpakket

Een gepersonaliseerd eco kerstpakket

Het aanbod van een kerstpakket is enorm en het lijkt allemaal op elkaar, heb je al eens aan een eco kerstpakket gedacht? Het is steeds meer een trend geworden om naast een mooi kerstpakket voor je personeel te kopen ook iets bij te dragen aan een betere wereld. Een eco kerstpakket kopen kan makkelijk via onze webshop en is al te bestellen vanaf 1 stuk, zo bij je thuisbezorgd. We hebben de basis van je kerstpakket al gelegd, nu is het tijd om het persoonlijk te maken. Kies de gewenste prijsklasse, voeg een tekst of logo toe en geef het met een mooie boodschap aan je personeel of aan een klant.

Elk eco kerstpakket heeft z’n eigen verhaal 

Wij vinden het bijzonder om juist aan het einde van het jaar als je personeel hard gewerkt heeft of als een klant veel voor je heeft kunnen betekenen, ze extra in het zonnetje te kunnen zetten. Het moet wel iets bijzonders zijn, zij zijn dat namelijk ook voor jou geweest. Elk eco kerstpakket heeft daarom zijn eigen persoonlijke verhaal, gemaakt van duurzame materialen, zoals gerecyclede pet flessen, zonne-energie of bamboo. Deze materialen kunnen zonder dat je het wellicht door hebt, er voor zorgen dat kinderen weer naar school kunnen, boeren voldoende geld krijgen, ouderen minder eenzaam zijn, voedselverspilling vermindering en armoedebestrijding. 

Een eco kerstpakket bij ons kopen

Een kerstpakket wat eco is, sluit aan bij het thema duurzaamheid. Steeds meer bedrijven staan voor duurzaamheid maar weten niet dat dit ook samengaat met een kerstpakket. We willen met onze twintig jaar ervaring, mensen laten inzien dat trendy cadeaus ook maatschappelijk verantwoord of duurzaam kunnen zijn. Bij ons kun je terecht, wij zijn de experts als het gaat om een eindejaarsgeschenk, wij zijn er voor de gever en de ontvanger.

 


 

 

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel