Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

Zero waste kerstpakket

Een groene glimlach met het zero waste kerstpakket

Het is ontzettend zonde maar we gooien in Nederland voor miljarden euro’s aan eten weg, daarom is het zero waste kerstpakket tot leven geroepen. Wij kiezen liever voor eerlijke en pure producten, zonder toevoegingen en zonder verspillingen. Ingrediënten worden veelal afgekeurd door fabrikanten als het gaat om het produceren van producten. De ingrediënten zijn net te klein, net te groot, misvormd of net niet mooi genoeg. Voor het zero waste kerstpakket hebben we daarom chefkoks ingeschakeld die van deze ingrediënten toch iets moois weten te maken, denk aan een heerlijke saus of soep. Mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, hebben we hiervoor ingeschakeld. Zij hebben talent en ook dat mag niet verspild worden. Het zero waste kerstpakket kun je kopen via onze webwinkel. Geef het aan iemand met een bijzondere boodschap.

Hoe het zero waste kerstpakket tot stand is gekomen

Het zero waste kerstpakket is tot stand gekomen omdat er verschillende duurzame merken waren, die vonden dat de inhoud van een kerstpakket voorspelbaar is en dat er in de pakketten teveel gebruik werd gemaakt van plastic. Zeven duurzame merken hebben de handen ineen geslagen en zijn begonnen aan dit groene kerstpakket.

Alles plasticvrij

Het zero waste kerstpakket kun je kopen via onze website. Je steunt hiermee als koper veel verschillende goede doelen en ontvangt in ruil daarvoor een duurzaam en gevarieerd pakket. Het kerstpakket die zero waste is, kun je naast de kerstdagen ook gebruik als relatiegeschenk. Het kerstpakket bevat geen producten of verpakkingen van plastic, wel bevat het producten die je dagelijks kunt gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een biologische reep van zeep, een biologische soep van overgebleven producten of een tandenborstel die gemaakt is van bamboe. Gegarandeerd dat je er een glimlach en een goed gevoel aan overhoud. 

 


 

 

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel