Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

Eco drinkfles

Een eco drinkfles, voor iedereen die om de toekomst geeft

Bij het kopen van een eco drinkfles maak je niet alleen een statement met de boodschap die op je eco drinkfles staat, je maakt ook een statement omdat jij een bijdrage levert aan de toekomst en een concrete stap zet richting een olievrije wereld. Een eco drinkfles kopen kan makkelijk via onze webshop, hier kun je ook aangeven of je wil dat we je fles bedrukken met een logo of tekst naar keuze. Uiteraard zorgen we ervoor dat de bedrukking ook met natuurlijke inkt gedaan wordt. Bij ons koop je een drinkfles die eco is en met veel liefde is gemaakt. We bedrukken de flessen vanaf 40 stuks en het duurt 10 werkdagen tot jij kunt genieten van jouw bijzondere eco drinkfles.

De eco drinkfles, een klimaatpositeve waterfles

De eco drinkfles heeft geen smaak of geur van plastic. Het bestaat voor 94% uit suikerriet en er komt geen olie aan te pas. Het suikerriet is afkomstig uit Brazilië. Naast dat het geschikt is om water uit te drinken, kun je hier ook lekkere sapjes of limonade uit drinken. Een eco drinkfles is bij ons vaatwasser bestendig en recyclebaar. Elke keer kun je weer opnieuw genieten van een ander drankje in je eco drinkfles, omdat deze goed schoon te houden is. 

Een modulaire drinkfles

Speciaal voor mensen die veel onderweg zijn of vaak een volle tas hebben zijn deze drinkflessen modulair. Dat wil zeggen dat de fles minder ruimte inneemt als er geen drinken in zit. Zo kun je deze drinkfles altijd gemakkelijk meenemen zonder dat het heel veel ruimte kost. De fles is goed te sluiten en lekt niet. Wij vinden het belangrijk dat de fles is vrij is van schadelijke stoffen en deze moeten voldoen aan een aantal kwaliteitseisen. 

 


 

 

 

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel