Verras met een cadeaupakket je personeel

Het is belangrijk dat je als werkgever af en toe je je waardering laat blijken naar het personeel toe. Het zijn immers je medewerkers die er gezamenlijk voor zorgen dat jouw organisatie draaiende wordt gehouden. Een kleine waardering kan al veel betekenen. Vooral in tijden dat personeel veel thuiswerkt, is er letterlijk al een afstand tussen bedrijf en medewerker. Deze afstand kun je wat verkleinen als je met een cadeaupakket het personeel verrast. Je zult merken dat een klein cadeautje enorm gewaardeerd zal worden en dit zal ook zeker de productiviteit en de saamhorigheid bevorderen.

Geef je personeel een cadeaupakket dat bij hen past

Het kan misschien lastig zijn om voor je personeel een cadeaupakket uit te zoeken. Helemaal als je in de webshop van EcoGiving zoekt. Wij hebben een grote keuze uit verschillende soorten cadeaupakketten. Een cadeau pakket met eten en drinken zal het altijd goed doen. Wil je het wel gezond houden voor je personeel, dan hebben we mogelijkheden genoeg. Heel origineel is bijvoorbeeld bedrukt fruit. Een appel, sinaasappel of banaan kun je laten bedrukken met je bedrijfslogo. Stuur ze per stuk op in een pop-up box of met meerder stukken fruit in een geschenkbox. Daarnaast hebben wij ook cadeaupakketten met biologische snoep, borrelhapjes en overheerlijke chocolade. Ook voor koffie, thee en drankpakketten kun je bij ons terecht. Alle pakketten zijn uiteraard verpakt in duurzame verpakkingsmaterialen.

Een cadeaupakket voor het personeel bestellen bij EcoGiving

Een cadeaupakket voor het personeel bestellen gaat bij EcoGiving erg gemakkelijk. Bij ons heb je altijd de garantie dat je eco-vriendelijke cadeaus geeft en bij ons kun je terecht voor grote aantallen. Erg handig natuurlijk als je veel personeel hebt die allemaal een cadeautje verdienen. Tevens stellen wij je in staat om bij de meeste cadeaupakketten een persoonlijke boodschap mee te sturen. Dit kan met een kaartje op groeipapier of door bedrukking op de verpakking. Neem gerust contact met ons op, als je meer wilt weten over de mogelijkheden van het verzenden van meerdere cadeaupakketten voor je personeel.

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel