Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

Duurzame tas

Maak een sterk gebaar met een duurzame tas

Wil je net als wij een positieve bijdrage leveren aan het milieu door het gebruiken van een duurzame drinkfles? Wil je samen met ons een einde maken aan de plastic soep die er bestaat? Via onze webshop kun je een duurzame drinkfles kopen, de drinkfles is perfect als relatiegeschenk. Je kunt de duurzame drinkfles namelijk ook eenvoudig laten bedrukken. Dit kan bij ons vanaf dertig stuks. Nadat de bedrukking goedgekeurd is, neemt het ongeveer 10 werkdagen in beslag. De fles kan makkelijk nagevuld en hergebruikt worden en is eenvoudig mee te nemen als je gaat sporten, reizen, picknicken, naar het strand of naar je werk gaat. 

Wanneer een duurzame tas ecologisch verantwoord is

Of een tas die duurzaam is, ecologisch verantwoord is, hangt af van de uitstoot die vrijkomt tijdens de productie van zo’n tas. Ook heeft het te maken met de grondstoffen die gebruikt zijn en de mate waarop een tas ook weer recyclebaar is. De materialen hebben vaak een natuurlijke oorsprong, zijn recyclebaar en hernieuwbaar. Een duurzame tas is vaak gemaakt van katoen, juten, karton en papier. De bomen en planten waarvan het gemaakt wordt kunnen weer opnieuw groeien, zo is de cirkel weer rond.

Een duurzame tas laten bedrukken

Je kunt bij ons eenvoudig je tas laten bedrukken. Dit kan op verschillende manieren, met een tekst of logo. Het hangt van het materiaal af op welke manier we de tassen bedrukken. De ene keer is borduring beter zichtbaar en de andere keer zullen we kiezen voor bijvoorbeeld zeefdruk. Naast de verschillende soorten van bedrukken, kun je tassen op allerlei manieren gebruiken. Een sporttas om te sporten, een draagtas om je portemonnee in te doen, een laptoptas om je laptop eenvoudig te vervoeren, wijntassen of boodschappentassen. 

 


 

 

 

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel