Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

Groene relatiegeschenken

Groene relatiegeschenken dragen bij aan een betere wereld

Wil je graag opvallen met een mooi en passend groen relatiegeschenk dat past bij de uitstraling en visie van het bedrijf? Wij helpen en adviseren je graag met het opzetten van een complete groene relatiegeschenkenlijn of groen relatiegeschenk. Met onze jarenlange ervaring en voorkeur voor groene relatiegeschenken, proberen we zelf ook bij te dragen aan een betere wereld.

Maar zijn groene relatiegeschenken wel leuk?

Jazeker, het suffe image van een groen relatiegeschenk is complete aangepast. Groene relatiegeschenken zijn hip en trendy EN dragen bij aan een betere wereld, wat wil je nog meer? Wij doen er alles aan om groene relatiegeschenken een beter imago te geven door altijd op zoek te gaan naar hét leukste en hipste groene relatiegschenk. Wij bezoeken beurzen op het gebied van mode en textiel, lifestyle beurzen en halen zo alle nieuwste producten en groene relatieschenken er als eerste uit!

Zelf een eigen groen relatieschenk laten ontwerpen

Wij werken met een vast team van ontwerpers en ontwerpen zelf groene relatiegeschenken voor het bedrijfsleven. Vele ontwerpen en mogelijkheden zijn al gerealiseerd. Heeft u zelf al een idee van hoe u wilt dat uw geschenk er uit komt te zien? Dan gaan wij met uw concept aan de slag. Heeft u dit idee nog niet? Laat ons dan voor u een idee bedenken en ontwerpen. Wij hebben zeer veel ervaring op dit gebied en kunnen elke stap in het proces voor u verzorgen. Neem vandaag nog contact op met EcoGiving om de mogelijkheden te bespreken.

 

 


 

 

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel