Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

Eco cadeau

Mooie eco cadeaus verkrijgbaar bij EcoGiving

De mogelijkheden van duurzame eco cadeaus zijn oneindig! Ecologische cadeaus zijn gemaakt van zonne-energie, gerecyclede PET flessen of CD hoesjes, bamboe of de eco cadeaus verhalen een bijzonder verhaal. Goed voor gever, maker én ontvanger!
Bij verantwoord en duurzaam ondernemen mag een eco cadeau niet ontbreken.
Op onze website van EcoGiving.nl vind je veel mogelijkheden, maar mocht je eco cadeau er niet bij staan. Neem dan even contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij hebben zeer veel ervaring op dit gebied en kunnen u helpen en ontzorgen.

Eco cadeaus voor iedereen

Voor iedere prijsklasse zijn er mooie ecologische cadeaus verkrijgbaar en ook voor iedere doelgroep. Zoek je een mooi directiecadeau, voor een goede relatie of voor de medewerkers vraag een presentatievoorstel aan. Wij zijn creatief en enthousiast. Laat ons voor u en/of met u brainstormen en suggesties geven. Samen komen we tot een top eco cadeau.

Ecologische cadeaus zijn de toekomst!

Wat is er fijner dan een geschenk geven waar u helemaal achterstaat! Geschenken met een verhaal, die een bijdrage hebben voor een betere wereld. Eco cadeaus zijn een samenspel tussen milieu en promotie. Bij verantwoord en duurzaam ondernemen mogen ecologische cadeaus niet ontbreken.
Een mooie eco cadeau lijn dat past bij de visie en missie van het bedrijf. Wij bedenken het graag voor u. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van geschenken en kerstpakketten en willen u graag helpen.

 


 

 

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel