Luchtplantjes bestellen voor een groen cadeautje

Luchtplantjes zijn een heel leuk cadeau om te geven, maar zeker ook om te krijgen. Luchtplantjes bestellen voor bijvoorbeeld al je medewerkers, is letterlijk een groen cadeau geven. Misschien weet je niet exact wat luchtplantjes zijn? Luchtplantjes zijn kleine plantjes die leven van lucht en licht. Dit is daarom het ideale plantje voor diegenen die geen groene vingers hebben. Je hoeft een luchtplantje namelijk nooit water te geven. Hierdoor kan een luchtplantje op verschillende manieren worden gepresenteerd. Bijvoorbeeld op een leuke standaard. Luchtplantjes zijn ook overal neer te zetten of te hangen. Een luchtplantje is altijd een veelzijdig cadeautje.

Hoe luchtplantjes kopen?

Een luchtplantje cadeau geven is uniek en origineel. Het is voor werkgevers een prachtig cadeautje voor bijvoorbeeld het thuiswerkende personeel. Zo kun je als werkgever toch laten weten dat je aan je medewerkers denkt en tevens schenk je ze een duurzaam en gezond cadeautje. Luchtplantjes kopen kan ook als relatiegeschenk voor je klanten. Grotere aantallen luchtplantjes voor je klanten of relaties kun je bestellen bij EcoGiving. Als dé specialist in duurzame en eco-vriendelijke cadeautjes, kun je bij ons je luchtplantjes kopen. Bestel je grotere aantallen, dan krijg je bij ons korting. De meeste luchtplantjes kunnen wij verzenden per brievenbuspost, zodat niemand hiervoor thuis hoeft te blijven.

Het bestellen van luchtplantjes bij EcoGiving

Bij het bestellen van luchtplantjes bij EcoGiving, krijg je altijd een luchtplantje die is bevestigd in een houder. Zo hebben wij luchtplantjes in een houten kubus, op een houten voetje of in een houten standaard. De luchtplantjes zijn gemakkelijk in verzorging, want je hoeft ze geen water te geven. Omdat het kleine plantjes zijn, passen de meest luchtplantjes in een een platte door voor brievenbuspost. Je krijgt de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen op een kaart van groeipapier. De kaart kun je gewoon in de aarde stoppen en dan groeien er plantjes uit. Je ziet, bij ons bestel je een optimaal ecologisch verantwoord cadeautje.

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel