Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

Vegan kerstpakket

Een vegan kerstpakket, voor ieder wat wils

Wij bieden kerstpakketten voor iedereen en spelen in op ieders behoefte, zo ook als het gaat om een vegan kerstpakket. Jouw smaak mag er zijn net als die van anderen. We leveren maatwerk en zorgen ervoor dat jouw werknemer of relatie helemaal blij zijn met een pakket waarbij speciaal met hen rekening is gehouden. Je laat iemand bijzonder voelen. Veel mensen kiezen bewust voor een andere levensstijl en we merken dat er steeds meer vraag komt naar een vegan kerstpakket. We verzorgen een heerlijk kerstpakket wat vegan is en waar geen zuivel of dierlijke producten inzitten. 

Een vegan kerstpakket is ook nog eens gezond

Uit onderzoek is gebleken dat mensen die vegan eten gemiddeld 3,6 jaar langer leven. Vegans hebben namelijk gemiddeld een lagere bloeddruk, minder overgewicht, er komt minder maagkanker voor en ze hebben minder kans op hart- en vaatziekten. Naast dat het gezond is voor de mens als je een vegan kerstpakket nuttigt, het draagt namelijk ook bij aan het milieu. Als je vier dagen in de week veganistisch eet, bespaart het net zoveel als dat je drie maanden lang geen auto meer rijdt. Ook worden er minder dieren geslacht voor een vegan. Een vegan nuttigt namelijk geen dierlijke producten.

Wat je van ons kunt verwachten

Je kunt via onze website een vegan kerstpakket kopen. Het is een verantwoord alternatief voor de traditionele kerstpakketten die er zijn. Het kerstpakket is gevuld met lekkere hartige snacks die vegan zijn, heerlijke zoetigheden en vele andere producten. Alle producten in het kerstpakket zijn op een verantwoorde manier ingepakt. We verpakken de producten met gerecycled materiaal voor een kleine ecologische voetafdruk. Ons kerstpakket is seizoensgebonden dus we maken gebruik van de producten die in die tijd van het jaar vers zijn en daarnaast lokaal en biologisch. 

 


 

 

 

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel