Een duurzaam cadeautje versturen per post

Als bedrijf is het belangrijk om de relatie met je klanten en relaties goed te houden. Dit doe je onder andere met een relatiegeschenk bij passende gelegenheden. Denk aan de feestdagen en nieuwjaar, maar ook voor een opening, jubileum of om te laten zien dat je waarde hecht aan je klantenrelatie. Duurzaamheid neemt tegenwoordig een belangrijke plek in als het gaat om relatiegeschenken. Daarom is een duurzaam cadeautje versturen per post heel goed mogelijk bij EcoGiving. Vind bij ons het perfecte ecologisch verantwoorde cadeau als relatiegeschenk en laat het rechtstreeks versturen.

Welk soort cadeautje per post versturen?

In de webshop van EcoGiving heb je meer dan voldoende keuze uit verschillende soorten cadeautjes. Wil jij een cadeautje per post versturen, dan is het handig als je cadeautje door de brievenbus past. Het is immers een cadeautje, dus een verrassing voor de ontvanger die hier natuurlijk niet voor thuis hoeft te blijven. Zo kun je wat lekkers laten versturen, zoals koek en chocolade, desgewenst in combinatie met koffie, thee en/of fris. Of een leuk plantje of bloemen per brievenbuspost? Ook dat is mogelijk. Al onze brievenbuscadeaus worden in een al even duurzame verpakking opgestuurd en passen altijd door de brievenbus, ongeacht het soort cadeau.

EcoGiving stuurt graag een verjaardagscadeau via de post

Is er familie of een bekende jarig en wil je hem of haar verrassen met een leuk verjaardagscadeau via de post? Kijk dan gerust eens rond in de de webshop van EcoGiving. Al onze cadeautjes zijn eco-vriendelijk en de keuze is enorm. Een leuk verjaardagscadeau in de vorm van chocolade valt altijd in de smaak. Of misschien is wijn een beter idee? Wij hebben een unieke oplossing om wijn via brievenbuspost als verjaardagscadeau te verzenden. De wijn zit in een tube en wij hebben diverse wijncadeaus die door de brievenbus passen. Uiteraard is het bestellen van een verjaardagscadeau via de post erg gemakkelijk via onze webshop.

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel