Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

Fairtrade kleding

Fairtrade kleding, op een eerlijke manier geproduceerd

Wij staan met de verkoop van fairtrade kleding voor eerlijke en transparante productie. Fairtrade betekent eerlijke ruil of eerlijke handel. De makers krijgen een eerlijke prijs voor het werk wat ze geleverd hebben en hoeven zich niet bezig te houden met hoe het loon zo laag mogelijk blijft. Vaak profiteert de hele samenleving van zo’n eerlijke prijs en wordt de armoede minder. Bedrijven die ook staan voor fairtrade kleding zijn vaak bevlogen en worden gekenmerkt door hun verrassende innovatie.

Fairtrade kleding, iets om over na te denken

Samen met enkele andere bedrijven zorgen we, doordat we kleding die fairtrade is verkopen, dat dierenleed, milieuschade en uitbuiting wordt voorkomen. We gebruiken zoveel mogelijk duurzame materialen. Veel kleding wordt gemaakt van materiaal wat gepaard gaat met chemicaliën. Voor de mensen die het maken is het ontzettend slecht om hiermee te werken en het is slecht voor het milieu. Wij maken daarom met fairtrede kleding gebruik van gerecyclede materialen, biologisch afbreekbaar lyocell en biologisch katoen. Via onze website kun je naast fairtrade kleding bij ons terecht voor vele andere relatiegeschenken.

Eerlijkheid duurt het langst

Naast dat fairtrade kleding bij ons kopen duurzaam is, is het ook stijlvol. We gebruiken minder chemicaliën, verspillen minder water en werken met duurzame materialen. We doen er alles aan om op een eerlijke manier kleding te verkopen. Fairtrade kleding trek je toch aan met een beter gevoel dan de andere kleding die je in je kast hebt hangen. Voor verschillende gelegenheden en verschillende seizoenen kun je bij ons terecht als het gaat om fairtrade kleding. Als iedere consument zou gaan voor fairtrade kleding, dan moet de modebranche wel mee veranderen. Help jij ons bij het stimuleren van een beter klimaat? Alle informatie betreffende de kledingstukken kun je vinden op onze website.

 


 

 

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel