Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

Milieuvriendelijke drinkfles

De milieuvriendelijke drinkfles, een prachtig design en ook nog verantwoord

Bij ons kun je terecht voor een milieuvriendelijke drinkfles, maar niet dat alleen, we hebben alleen maar vormen van een milieuvriendelijke drinkfles waar een verhaal achter zit. De flessen zijn recyclebaar en duurzaam. Daarnaast kunnen alle flessen tegen de vaatwasser en zijn ze makkelijk schoon te houden. Een milieuvriendelijke drinkfles kopen kan al snel en eenvoudig via onze webshop. Met één druk op de knop ligt de fles in je mandje en kun je ervoor kiezen of deze bedrukt moet worden.

Vormgeving van een milieuvriendelijke drinkfles

We hebben diverse vormen van een milieuvriendelijke drinkfles. Zo hebben we ook de Dopper. De Dopper is mooi vormgegeven en is qua afmeting hetzelfde als een flesje spa blauw. Praktisch en handig om mee te nemen. De milieuvriendelijke drinkfles kan echter makkelijk uit elkaar worden gehaald, de dop kun je namelijk eenvoudig gebruiken als drinkglas. We hebben ook flessen van ander materiaal, zoals van bamboo of de Yos bottle gemaakt van kunststof. Bij de aankoop van een Yos bottle steun je de strijd tegen alvleesklierkanker. 

Een mooie bestemming

Een deel van de opbrengst van de drinkfles die milieuvriendelijk is, gaat naar diverse drinkwaterprojecten van Simavi. Simavi helpt in ontwikkelingslanden zoals Azië en Afrika met het bouwen van pompen, latrines en waterputten, alle dagelijkse behoefte die je als mens nodig hebt om gezond te kunnen leven. Daarnaast zorgt Simavi voor een verbetering van de hygiënische omstandigheden. Simavi richt zich vooral op de meest kwetsbare groepen in deze ontwikkelingslanden, namelijk op meisjes en vrouwen. Als je een waterflesje in de supermarkt koopt, is dit net zo duur als 1000 liter water uit de kraan. Een milieuvriendelijke drinkfles koop je dus niet alleen voor jezelf, maar ook voor andere mensen die het veel zwaarder hebben als wij.

 


 

 

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel