Ga voor groen         Relatiegeschenken en kerstpakketten         Altijd duurzaam  

Fairtrade kerstpakket

Jij een fijn fairtrade kerstpakket, boeren fijne arbeidsomstandigheden

Naast dat een fairtrade kerstpakket er vaak hip uitziet, laat je bij een fairtrade kerstpakket kopen ook zien dat je staat voor duurzaamheid. Een Fairtrade kerstpakket zorgt ervoor dat de arbeidsomstandigheden van boeren en andere producenten in ontwikkelingslanden sterk verbetert. Boeren en andere producenten houden zich aan sociale criteria en milieu criteria. Een fairtrade kerstpakket bestaat ook uit alleen maar eerlijke producten zoals chocolade, koffie en thee. Maak het af met een duurzaam en biologisch gemaakt wijnpakket en geniet van de donkere en koude wintermaanden.

Een fairtrade kerstpakket draagt bij aan de ontwikkeling van een land

Boeren krijgen een eerlijke prijs om te zorgen dat het de sociaal- en milieuverantwoorde productie dekt. Om in het land van herkomst en binnen de eigen gemeenschap ontwikkelingsprojecten op te zetten is er geld nodig. Daar is een oplossing voor bedacht, afnemers betalen namelijk extra ontwikkelingspremie. De premie is onafhankelijk van de wereldmarktprijs, hiermee kunnen infrastructuur, onderwijs, organisatieversterking of gezondheidszorg een plek krijgen. Door de prijs die eerlijk is, stijgt de levensstandaard. Bij het kopen van een kerstpakket die fairtrade is, zorg je er dus voor dat er in ontwikkelingslanden een positieve ontwikkeling plaatsvindt. 

Herkenbaarheid

De fairtrade kerstpakketten zijn te herkennen aan de witte verpakkingen met daarop het Fair Trade logo. Deze pakketten zijn niet beoogd om winst te maken. Het is in het leven geroepen om juist verantwoord en eerlijk te kunnen genieten. Je kunt bij ons verschillende kerstpakketten kopen die diverse prijzen hebben. Je kunt ook kiezen voor een kerstpakket die deels bestaat uit fairtrade producten en deels uit biologische producten, dat draagt namelijk bij aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij hebben de pakketten zelf samengesteld, mocht je nou net iets anders willen, neem contact met ons op en we regelen het voor je.

 


 

 

 

 

© 2016 - 2024 Eco Giving | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel